Обикновено в края на всяко интервю за работа работодателят пита

...
Обикновено в края на всяко интервю за работа работодателят пита
Коментари Харесай

3 въпроса, които вие да зададете на интервю за работа

Обикновено в края на всяко изявление за работа работодателят пита претендента дали има някакви въпроси. Повечето хора споделят " не " от терзание да не създадат лощо усещане с несъмнено запитване. Това обаче е златна опция, която не трябва да се пропуща - дава ви се късмет да научите повече за възможната си работа.

Според Bright Side всеки претендент би трябвало да зададе тези три въпроса в края на събеседването.

1. Каква е корпоративната просвета на компанията?

Тя е онази прочувствена атмосфера в една компания, която сплотява всички чиновници. В нея откриваме правила за държание и връзка, действия, мотивация, полезности и още доста други. Когато се поинтересувате за корпоративната просвета, вие имате опция да научите доста повече за работната среда и да разберете по какъв начин бихте се чувствали в нея.

2. Какъв е типичният работен ден?

Ако зададете сходен въпрос, ще научите повече за евентуалните си отговорности, както и трудностите, пред които е належащо да се изправите. Пък и по този метод ще се изявите като служите, който няма самообладание да взе участие в корпоративния живот.

3. Каква е идната стъпка след изявлението за работа?

Неизбежно е – след всяко изявление настава интервал на нервно очакване. Кога ще ми звъннат или ще ми пишат? Можете да избегнете този тип стрес, просто като попитате индивида насреща какъв е идващият стадий след събеседването.

Ако обещаят да ви се обадят, питайте за приблизителна дата и време на позвъняването. Ако би трябвало да преминете през още един кръг, проучете всички негови тънкости, с цел да бъдете готови. Не се опасявайте да поискате повече информация, защото тя ще ви помогне да избегнете пропуски и да се чувствате по-уверени.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР