Обикновено, когато слагаш в този списък хора, които отдавна живеят

...
Обикновено, когато слагаш в този списък хора, които отдавна живеят
Коментари Харесай

Писателят-масон Димитър Недков: Премиерът борави с не повече от 370 думи

" Обикновено, когато слагаш в този лист хора, които от дълго време живеят на брега на Женевското езеро, би трябвало да си даваш сметка, че тези хора там са под избрана защита и че са на 4-5 служби ". Това сподели в ефирана телевизия Bulgaria ON AIR писателят и масон Димитър Недков. По думите му описът корупция на всяка страна е повсеместен. " Той е присъщ с това, че е разграничен отвесно. От едната страна написа " корумпиращи ", от другата страна - " корумпирани ". Трябва да се посочат имената на тези, които вземат ", добави той.

Димитър Недков е пресметнал, че имаме министър председател, който не борави с повече от 370 думи. Това е доста навременно наблюдаване, освен това изцяло правилно. В този смисъл е извънредно необективно изразеното през вчерашния ден мнение пред " Дарик радио " от някогашния министър -председател Иван Костов, че " с позитивно усещане от първичната работа на държавното управление с министър-председател Кирил Петков ". " На власт е първото безпаметно потомство. Те нямат от кое място да знаят, тъй като ние имаме проблеми, че те не знаят историческата взаимозависимост на събитията, които са довели до тяхното раждане, възпитаване ", добави той.

На въпрос кои са архитектите на българския политически живот, Нидков отговори, че " архитектите на всичко това се използват в игра, която самите те не знаят от първата до последната писмен знак какво се цели, тъй като времето е геополитическо. Сюжетът 2022 се състои от две думи - " геополитическа турбулентност " и " трансхуманизъм ". Най-непредсказуеми са обстановките в страни като нашите ". И добави, че тази смяна е била натрапена след " демонски прочит " на Конституцията.

" Решенията се вземат извън и касаят извънредно доста повече световни неща. Ние живеем в страната на президента. Той е губернатор на една съвсем лишена от суверенитет страна. А първите вложители към този момент идват, доколкото разбрах ще бъдат английски, френски, а по море идват испански вложители ", добави Недков.

Той счита, че националната ни сигурност не зависи от нас. " Не ви ли прави усещане, че ние за първи път сме ръководени от държавно управление, което не е на класическата скица " партии ", тъй като главното болшинство в тази коалиция не е политическа партия и никой не бърза да я прави. Парламентарното болшинство е належащо за одобрение на избрани решения, които са свързани с по-голямата игра ", акцентира писателят.

" Нашата национална сигурност е под доста огромна опасност, тъй като националната сигурност на една страна зависи от качеството на нейната просветителна система. Когато допуснеш цяло едно потомство да го учат непознатите - тя към този момент е с най-застрашената национална сигурност ", отсече писателят.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР