Обикновеният читател е затруднен да разбере нещо конкретно от биографията

...
Обикновеният читател е затруднен да разбере нещо конкретно от биографията
Коментари Харесай

За колосите и лилипутите

Обикновеният четец е усложнен да разбере нещо съответно от биографията на Вяра Емилова от Силистра. Понастоящем член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, Секретар на ИБ на Българска социалистическа партия, депутат, само че от Ловеч, Секретар на парламентарната група, Управител на БСТВ и Фондация „ Дума “… Дано не пропущам някоя позиция!

Не оборвам качества и благоприятни условия, само че се притеснявам от тъй наречените „ задръстване “, жигосано от настоящето управление на партията още преди години. Емилова членува в Българска социалистическа партия от 2005 година – млада, надеждна, красива… Снимките с нейн лик, обаче, са мноого, само че като от треторазряден американски филм. Нито фотографът, нито обектът познават спецификата на портретната снимка. Едни от най-красивите дами на България, артистки като Н. Коканова, Е. Радева, Г. Станчева… са оставили за поколенията мостри, които откриват душата, тъй като фотографията е като прозорец към вътрешния мир на индивида, па бил той и красив… А точно това липсва при младата дама от Силистра. Няма го прозорецът..

Преди всичко думата ми е за оценките, които Емилова дава за Велислава Дърева и Велиана Христова - журналистките – колоси, от вестник „ Дума “, уволнени безочливо от безсрамници. Забелязвате, че думата „ исполин “ няма женски жанр! В речник написа – персона с извънредно огромно и доста творчество, с изключителни достижения в някоя област; колос, исполин… За огромните гении определението е едно …

Читателите научиха на какъв брой са били оценени и гражданските контракти на журналистките във вестника, на 200 - 300 лв.! КОЛКОТО ЕДНО ЧЕРВИЛО ИЛИ ЛАК ЗА НОКТИ, не загатвам обувки, чанти, тоалети, бижута…

Емилова допуска, че когато вестник „ Дума “ стартира да се продава в огромни количества по будките, това ще значи мечтаната смяна в качеството на журналистическите материали. Будки за вестници от дълго време няма по софийските улици. Книжарниците са със затихващи функционалности, а печатни издания от прът и въже се продават по супермаркетите. Психологът, някогашен библиотекар, би трябвало да прави разлика сред исполин и лилипут. Да обновява вестник „ Дума “ с Нидал, само че не Рафаел, а Алгафари е меко казано смешка!

Жалко за изгубеното време на колосите, провокирано от лилипутите!!!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР