Обикновените европейци, за разлика от техните правителства, не са загубили

...
Обикновените европейци, за разлика от техните правителства, не са загубили
Коментари Харесай

Медведев: Обикновените европейци не горят от желание да прекъсват контактите си с Русия

Обикновените европейци, за разлика от техните държавни управления, не са изгубили здравия си разсъдък и нямат предпочитание да пресечен контактите си с Русия. Това написа в своя Телеграм канал Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност под заглавието " Социологията на масите против политиците идиоти - кой кого? ".

Ето цялостния текст на Дмитрий Медведев:

Правителствата на европейските страни, изключително обеднелите балтийски страни, побеснелите поляци и финландците, спринтиращи към НАТО, се надпреварват кой ще е по-зъл в мераците си да скъса всички връзки с Русия. Буквално - ние презираме руснаците и не желаеме да ги пуснем на никое място. Отмяна на визите. Забравете книгите. Никакви картини, никаква музика. Газ и нефт не желаеме.

Въпреки че не... второто е по-трудно, изключително в очакване на студена зима. Но към този момент всички европейски политици се пробват да са в звук - никакви връзки с руснаците. Отсега нататък и вечно!

Но елементарните жители, съдейки по резултатите от изследванията на публичното мнение, не са изгубили здравия си разсъдък. Повече от половината поданици на страните от Европейски Съюз въобще не са склонни да прекъсват контактите си с Русия. Те желаят пълноценни връзки, както е било преди. Нормални персонални контакти, съветски енергийни запаси в котелните, нашия пазар за техните артикули, сполучлива търговия, нашит туристи в нтухните музеи и кафенета.

Те, несъмнено, бяха облъчвани с агитация. Но даже и в пропагандната отходна тръба има ограничавания за налягането. Общественото схващане стартира да се задушава в миазмата на циничните неистини, изливащи се в миризлив поток върху главите на изтощените европейци.

Когато, като че ли по Оруел, студът в батериите е цената за топлината на европейската взаимност, а покачването на цените в питателните магазини е минималната цена за запазването на европейската народна власт, която е застрашена да почине от задушаване в хватката на съветската мечка.

От три четвърти до 90 % от жителите на Европейски Съюз изрично не желаят да вземат участие във военните дейности на страната на режима в Киев. Въпреки че, съдейки по социологическите изследвания, това към момента не се изключва от малоумните европейски политици. А антируските наказания (също съгласно социологическите проучвания) не са подготвени да поддържат повече от половината, а в някои страни даже две трети от техните поданици. Освен това поддръжката за Киев ще бъде платена от техните персонални сметки.

И всички тези безумия единствено с една цел - да санкционират далечната " заспала и ретроградна Русия ", която в действителност не навреди на никого от жителите на Европейски Съюз с интервенцията си в Украйна. И хората най-сетне стартират да мислят: за какво би трябвало да заплащат за греховете на други?

Разбира се, ние желаеме спокойно съдействие, търговия, продан и други естествени за всички неща. Ние не се затваряме към никого, поддържаме всяко рационално предложение.
Вярно, на собствен ред бихме желали да забележим по какъв начин жителите на Европа освен показват безшумно неодобрение от дейностите на своите държавни управления, само че и споделят нещо по-разбираемо. Например, държат ги виновни, наказвайки ги за очевидната им нелепост.
Особено в случай че " цената за европейската народна власт “ е студът в жилищата и празните лавици в хладилниците, такава „ народна власт “ е за луди. Ето за какво четири държавни управления в Европа към този момент подадоха оставки за малко време. Прав им път.

И това очевидно не е краят. Гласовете на гласоподавателите са мощен лост за въздействие и върху най-закоравелите политикани.

Така че действайте, европейски съседи! Не мълчете. Потърсете сметка на простаците, които ви управляват.

И ние ще ви чуем. Ползата е явна - през зимата в компанията на Русия е доста по-топло и по-удобно, в сравнение с в горда изолираност с изключена газова печка и леден водна батерия.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР