“Обичайните заподозрени за всеки волейболен трофей през последните години -

...
“Обичайните заподозрени за всеки волейболен трофей през последните години -
Коментари Харесай

Хебър и Нефтохимик са готови за голямата битка Money + Волейболна Суперкупа 2022

“Обичайните обвинени ” за всеки волейболен трофей през последните години - Хебър (Пазарджик) и Нефтохимик 2010 (Бургас) са подготвени за дълго чаканата борба за Money + Волейболна Суперкупа 2022.

На конференция, състояла се през вчерашния ден в хотел SPS, в Пловдив, старши треньорите на двата отбора - Камило Плачи (Хебър Пазарджик) и Иван Станев (Нефтохимик 2010 Бургас), дружно с капитаните - Виктор Йосифов (Хебър Пазарджик) и Георги Петров (Нефтохимик 2010 Бургас), споделиха упованията си за Money + Волейболна Суперкупа 2022.
 Пловдив приема финала за Money+ Волейболна Суперкупа 2022, дадоха обещание представление Пловдив приема финала за Money+ Волейболна Суперкупа 2022, дадоха обещание представление
Броени часове преди първия съдийски сигнал, и двата отбора са подготвени да покажат волейбол от най-високо равнище, като в тима на бургазлии само Ивайло Великов е с леко неразположение и ще пропусне мача, а в Хебър изчезнал ще е Симон Хирш, който претърпя интервенция. Пазарджиклии се възстановят и след дългото пътуване до Румъния (където играха мач за Шампиионска лига).
 Иван Станев: Мога да подсигурявам, че ще се борим, с цел да приберем Money+ Волейболна Суперкупа 2022 в Бургас Иван Станев: Мога да подсигурявам, че ще се борим, с цел да приберем Money+ Волейболна Суперкупа 2022 в Бургас
И от двата щаба показаха вяра, че залата ще е цялостна, с почитатели както от Бургас, по този начин и от Пазарджик, само че и от Пловдив, защото шпаги кръстосват още веднъж едни от най-силните волейболни тимове.

Иван Станев, ст.треньор на Нефтохимик 2010 Бургас: “Пазя топли усеща от годините, които прекарах в Пазарджик, само че ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим тази купа. За нас ще бъде първи формален мач. За този месец и половина направихме добра подготовка, изиграхме няколко контроли. Мога да подсигурявам, че моят тим ще се бори с всички нужни волейболни причини, с цел да приберем Суперупата в Бургас. Не мисля, че има чак толкоз какво да се изненадаме, познаваме се добре. В един подобен мач обаче зарядът е малко по-специален, защото купата се взема решение единствено в един мач. Пожелавам и на двата тима да играем на едно положително равнище и да създадем представление в залата! "

Георги Петров, капитан на Нефтохимик 2010 Бургас: “Миналата година следих задоволително по какъв начин се представяшр тима Нефтохимик. Предвид огромните упоритости на Хебър, знам, че те са се любимците. Но ние имаме своите преимущества и се надявам да създадем приятна изненада, с цел да можем да зарадваме нашите почитатели и да донесем купата вкъщи, в Бургас. ”

Камило Плачи, ст. треньор на Хебър Пазарджик: “Миналият сезон беше съвършен само че това в този момент е нов сезон, ново пътешестване. Имаме седем нови играчи в тима, които би трябвало да намерят своите механизми в играта, както и своя потенциал за победи. Искам да поздравя Иван Станев, който предходната година оказа помощ доста за триумфите ни. Беше един състезател за подражение и мисля, че ще направи добра кариера като треньор, има качествата. Надявам се обаче да не стартира да побеждава незабавно! ”

Виктор Йосифов, капитан на Хебър Пазарджик: “Не знам по какъв начин ще се развие срещата, всичко ще се реши на полето, по време на мача. Смятам, че сме добре готови. Това, че изигирахме няколко мача, ни дава успокоение - да знаем какво можем да създадем и така нататък Ще излезнем и ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да успеем да победим! ”

На събитието участваха още Таско Тасков, маркетинг шеф на формалния спонсор на Волейболната Суперкупа - Money+, както и Ерик Карлтон, действен шеф и притежател на b1b.box.

Таско Тасков: “Чест е да подкрепяме един от най-успешните спортове в България, тъй като волейболът дружно с футбола и баскетбола е в Топ 3 на най-успешните ни спортове. Предстоят изненади. Пожелаваме шанс на всички тимове тази година и нека да имаме повече представители и в Шампионска Лига! ”

Ерик Калртон: “Както знаете, сключихме контракт за 3 години за лъчение на мачове на НВЛ. Зрителите на малкия екран ще могат да гледат онлайн по четири мача на кръг. ПЪрвата среща онлайн е през днешния ден, сред тимовете на Левски София и Монтана Волей. Успех на всички! ”

Мачът за Money + Волейболна Суперкупа 2022 ще се състои на 15-ти октомври, в комлекс “Сила ”, Пловдив от 18:30 часа.

Билети могат да се закупят онлайн или на каса в деня на събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР