Обичаният роден актьор Юлиан Вергов се оказа жертва на сериозна

...
Обичаният роден актьор Юлиан Вергов се оказа жертва на сериозна
Коментари Харесай

Грандиозна измама с лика на Вергов в интернет

Обичаният роден артист Юлиан Вергов се оказа жертва на сериозна машинация в онлайн пространството. Лицето му е употребявано за реклама на Биткойн, без той въобще да подозира за това.

Репортер на се свърза с Вергов, които съобщи: „ Измама е. Правихме някакви действия със Сашо Кадиев. Опитвахме всевъзможни разновидности, само че не може по никакъв метод да го спрем това нещо “. Въпросните мошеници употребяват сървъри от разнообразни точки на света и не могат да бъдат открити, което се оказва и препъникамък за нашите звезди, тъй като те не могат да заведат дело.

Интересен факт е и че самият Вергов не може да види измамата със личното си лице. „ Аз, като вляза през мойто IP, и в никакъв случай не ми излиза тази реклама. Пробвал съм. Дори когато ми пратят линк или скрийншот, аз като отворя и не излиза “, не крие възмущението си родната звезда и добавя: „ Това е грандиозна машинация, от която аз доста пострадвам. Защото ми пишат хора, питат ме къде да влагам и аз какво да им кажа?! Отговарям им, несъмнено, изяснявам им, че нямам нищо общо. За страдание това е ситуацията “. Той е безапелационен, че никой в никакъв случай не го е търсил за единодушие. „ Не, парадокс. Аз не бих се навил на такова нещо “, приключва Вергов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР