Обичаният актьор Ненчо Илчев най-сетне изплати апартамента си и вече

...
Обичаният актьор Ненчо Илчев най-сетне изплати апартамента си и вече
Коментари Харесай

Ненчо Илчев изплати жилището на Евтим Милошев

Обичаният артист Ненчо Илчев най-накрая изплати жилището си и към този момент може да се похвали със лично жилище, разбра HotArena .

За него той е признателен до живот на продуцента Евтим Милошев. Който освен му дал платена работа, само че и го уредил с огромно жилище. В момента, в който звездата от " Столичани допълнително " бил изпаднал в недружелюбност и незабавно се нуждаел от собствен дом, продуцентът му продава на тънка цена своето жилище.

" Бях в доста сложен стадий от живота ми, когато не знаех накъде да поема - нямах жилище, а съм с дете. Живеех в квартира на Съюза на артистите в " Зона Б-5 ", в едно таванско помещение. В един миг виждах, че няма по какъв начин да продължим по този начин - аз и жена ми ставаме на години, детето също. Споделих с Евтим, който незабавно отсече, че това не е моя грижа. Сега пребивавам в жилище, което той е строил за себе си, само че ми го продаде доста на ниска цена. Направи нечовечен жест към мен ", благополучен е Ненчо. 

За покупката той изтеглил заем, който към този момент е изплатен. Усмихнатият артист не крие признателността си към Евтим и Любо Нейков, с помощта на които животът му се прекатурва на 180 градуса в позитивна тенденция. Преди повече от 10 години те го наемат в предаването " Комиците ", а по-късно му дават ролята на отец Григорий в най-сполучливия сериал " Столичани допълнително ". Милошев дава благо и драго за своите артисти, без които продукциите му няма да са това, което са.

" Още на първата ни среща ми направи усещане. Имаше изключителни качества - вадеше от джобовете си кренвирши, сутиени, всевъзможни странни предмети, разсмиваше ни, а и е извънредно почтен човек ", хвали го Милошев, написа България през днешния ден .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР