Oбичаната сиатълска, мултиетническа, пънк метъл банда KULTUR SHOCK пристига за

...
Oбичаната сиатълска, мултиетническа, пънк метъл банда KULTUR SHOCK пристига за
Коментари Харесай

KULTUR SHOCK с култов концерт в София на 5 април

Oбичаната сиатълска, мултиетническа, пънк метъл тайфа KULTUR SHOCK идва за гръмък, паметен концерт в София - на 5 април 2023 година в зала “Pirotska 5 Event center “ (с адрес ул. ”Пиротска 5 ”). Събитието ще бъде част от настоящото европейско турне на бандата No Nostalgia Tour 2023, което започва при започване на април и ще включва повече от двайсет дати.

 

Турнето ще започва от Гърция, през Северна Македония, а София ще е третата музикална спирка на радостната тайфа с балканско ядро. Предстоящото турне определно ще е динамично и с изключение на в София, ще зарадва хиляди почитатели в Сараево, Ниш, Белград, Лондон, Манчестър, Берлин и доста други, и ще завърши в Рим на 1 май. В състава на Kultur Shock е българинът Вал Кьосовски – китарист и вокали, брат на барабаниста на “Контрол ” – Оги Кьосовски. В състава на бандата влизат още интернационалните музиканти: Крис Стромкуист – барабани, Джино Йевджевич – вокали, тромпет, тарамбука, Ейми Денайо – кларинет, саксофон, вокали, Гай Дейвис – бас и вокали, Елени Говетас – цигулка, саксофон, ударни, вокали. “От 23 години на сцена с Култур Шок, в никакъв случай не съм изпитвал силата, с която групата навлиза в новото обикновено, след пандемията.

 
Сякаш силата бе “бутилирана ” за 2-3 години и в този момент е като шампанско, което е разтърсено преди да се отвори ”, споделя преди турнето Вал Кьосовски. В първите три седмици от No Nostalgia Tour 2023 концертите на Kultur Shock ще открива бандата от Белград – Erik & the Worldly Savages, която ще забележим и чуем и в София на 5 април.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР