Обичаме лятото, защото е богато на какви ли не вкусни

...
Обичаме лятото, защото е богато на какви ли не вкусни
Коментари Харесай

Малиново лято: 7 свежи летни рецепти с вкусния плод

Обичаме лятото, тъй като е богато на какви ли не вкусни и доста потребни плодове, с които може да си създадем разнородни предписания. Сред обичаните ни плодове са малините, които ще откриваме все по-често на пазара.

Богати на витамини, антиоксиданти и фибри, малините са апетитен плод с доста здравословни изгоди. Те оказват помощ при намаляване и в грижата против стареене на кожата. Като усъвършенстват имунната ви система, тези плодове в действителност се грижат за цялостното ви здравословно положение.
 Празник за кожата с розов грейпфрут Edna предлага Празник за кожата с розов грейпфрут
Малините са отличен източник на витамин С, манга и диетични фибри. Те са също по този начин богати на витамини от група В, фолиева киселина, мед и желязо. Този плод има най-високо наличие на антиоксиданти измежду всички други.

Някои проучвания потвърждават още, че малините са потребни за дамите. Те са скъпи за бременни дами, както и за кърмещи майки.

Но даже да оставим настрани всички тези изгоди и просто да обичате усета на сладките малини, то си заслужава да опитате тези страхотни предписания, които ще ви споделим през днешния ден!

***

Сладкиш „ Малинова лимонада “

Салата с краставици и малини

Десерт от малини и шоколад за 10 минути

 малини Thinkstock

Разкошен малинов крем

Какаови кексчета с малини и шоколад

Ледени близалки с малини

Малиново руло

А в случай че още не сте се присъединили в специфичната игра на Hyaluron и Edna.bg - направи го ТУК и можете да спечелите слънцезащитни артикули срещу стареене на кожата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР