Обичаме да разглеждаме Kickstarter, защото се вдъхновяваме. Толкова готини идеи

...
Обичаме да разглеждаме Kickstarter, защото се вдъхновяваме. Толкова готини идеи
Коментари Харесай

Обувките, които се засаждат

Обичаме да преглеждаме Kickstarter, тъй като се въодушевяваме. Толкова готини хрумвания на толкоз готини хора на едно място, че от време на време ни е в действителност мъчно да изберем кой артикул да подпомогнем, с цел да бъде осъществен.

Когато попаднахме на обаче, нямахме никакво подозрение, че желаеме концепцията на 33-годишният канадец Люк Хол да види бял свят.

Johnnys са елементарни платнени обувки, вид гуменки, които обаче са направени без пластмаса. Имат коркови стелки, с помощта на което краката ни се изпотяват и вмирисват по-малко. Покрити са с натурален органически пчелен восък, което пък защищава краката от измокряне.

Най-големият плюс на обувките обаче е, че за изработката им са употребявани биоразградими материали . Тъй като тези материали съдържат естествено срещащи се съединения, които притеглят микроорганизмите да се хранят с тях, в случай че заровим обувките след използването им, те се разграждат на 100 % в почвата.

Дори освен това. Тъй като в подметката им е скрита ябълкова семка, обгърната в тор, след заравянето и естествения развой на разграждане, 18 месеца по-късно семето към този момент е попаднало в почвата и стартира своя напредък.

Дори и заради някаква причина да не успеем да " посадим " обувките, откакто ги износим, а просто ги изхвърлим на боклука, Johnny отново ще се разградят.

От компанията осъзнават, че не всеки човек има елементарен достъп и уместно място да засади обувките си. Ето за какво от Johnny подсигуряват, че с всеки закупен чифт, те се ангажират да засядат ябълково дърво от наше име. Обещават и да ни държат в течение за това какъв брой дървета са били засадени, което можем да следим през им.
 Halfbike 3, Мартин Ангелов и какво да чакаме от третия модел колело
Как да създадем Halfbike най-разпознаваемия български артикул

Halfbike 3 и по какъв начин първото полу-колело се трансформира

Цената на един чифт обувки е 119 $, а от 70 хиляди $ цел, която от Johnny си сложили, към този момент са събрани 73 хиляди $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР