„Обезкървената специалност „педиатрия“ получи допълнителен отлив, стигна се до там,

...
„Обезкървената специалност „педиатрия“ получи допълнителен отлив, стигна се до там,
Коментари Харесай

Българският лекарски съюз обяви причината за смъртта на 3-годишния Алекс


„ Обезкървената компетентност „ педиатрия “ получи спомагателен отлив, стигна се до там, че уважавани лекари бяха опетнени без доказателства. Заставаме твърдо зад сътрудниците, когато те биват нападани без доказателства. Това сподели ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров във връзка реакциите на обществеността, провокирани от гибелта на 3-годишното дете в столичната педиатрична болница “, съобщи БГНЕС. Маджаров изясни, че положението на детето е било несъвместимо с живота. „ Стана ясно, че в този случай се касае за извънредно тежка зараза, протекла по допустимо най-бързия метод – двустранна пневмония с кръвоизливи в надбъбречните жлези. Състояние несъвместимо с живота. В международен мащаб умират над 800 000 души годишно от това заболяване “, уточни ръководителят на БЛС и акцентира, че досега са запазили безмълвие по случая, тъй като са чакали да излязат резултатите от инспекциите.

Той прикани обществеността да има повече доверие в хората с белите престилки. "Призовавам всички дружно да се борим за истината, да осведомяваме обществеността, да градим доверие и религия. И в съвремието стават чудеса, само че когато имаме доверие на своя врач. Ние не можем да работим в среда, в която няма доверие. Вярвам на българските лекари, да създадем дружно по този начин, че да имаме вяра в българските лекари ", прикани Маджаров.

Председателят на Федерацията на българските пчелари Николай Куменов и оператор в телевизия се възмути от думите на Маджаров, че пази съсловието и назова думите му нелепости. Куменов даже сподели, че имало моменти, в които му идвало да набие доктор.

"Когато чакаме пред един кабинет, другите, които чакат, също са заболели. Всеки желае да бъде прегледан, само че няма по какъв начин да се случи незабавно, в случай че извън чакат 10 индивида и за всеки е належащо най-малко 30 минути. Ако някой е в доста тежко положение, е наше обвързване да дадем преимущество на него. Не одобрявам някой да декларира в ефир, че желае да бие лекари ", разяснява още Маджаров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР