Обещаните от правителството 4300 лв. на около 1000 музиканти на

...
Обещаните от правителството 4300 лв. на около 1000 музиканти на
Коментари Харесай

Скандали тресат музикалната гилдия у нас

Обещаните от държавното управление 4300 лева на към 1000 музиканти на свободна процедура под формата на помощи, отприщиха луди кавги в гилдията, написа уеб сайтът plovdiv24.bg.

Според Ицо Хазарта тези пари би трябвало да получат единствено тези актьори, които са заявили приходи. Слави Трифонов пък дефинира жеста на Бойко Борисов като избирателен трик. Деян Неделчев – Икебаната влезе в пикантен спор с Рут Колева отново по същия мотив, написа Хотарена. Духовете в обществените мрежи разбуни и мнението на Спенс, който намерено скочи на своя сътрудник Ицо Хазарта и го попита непосредствено: Ти криеш ли налози?

Публикуваме текста на Спенс без редакторска интервенция:

" Помощта, която държавното управление умува дали да даде на музиканти за 2020г. в размер на 4350лв. за 365 дни се пада по 11,92 лева дневно. Това е половината от помощта от 24лв. дневно за личните състави на заведения, което е смешно, тъй като всеки може да е сервитьор или барман, само че не и музикант или създател. Но да оставим това. Да погледнем на приходите, за които приказва Хазарта. Хонорарът от " България търси гений “ не е доход от присъединяване. Иначе и другите трима от журито могат да претендират за тези 4350лв. Както и приходите на Фейсинг дъ сън от Ютуб, под чиято шапка са - който се сетиш с дребни изключения, както и оборота на клуб Шугър.

То от 5 години и аз продавам листчета и мога да заявявам обороти и доходи по тази линия, само че не е това концепцията. И на мен не са ми симпатични някои лекари и заведения, само че всички би трябвало да бъдат обезщетени в рецесията. Та с цел да се върнем на тематиката.

Искам да попитам Хазарта: От 2011г. за 9 летни и 1 зимно турне, които организирахме с ди джей Дончо, на които в границите на седмица, според от броя на датите сред 5 и 7 приблизително, Хазарта и компания, прибираха ли сред 20 000 - 30 000лв. на турне?? За 10 такива турнета може да се направи обикновената сметка, какъв брой е приходът и какъв брой са налозите на тези пари.... Ицо, би ли посочил една фактура от тези турнета на уважаемата публика, а след това се прави на безупречен поданик! Достатъчно е претендентът за помощи да може да потвърди, че си е плащал осигуровките през 2020г. съгласно мен “, отсича Спенс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР