Обединените патриоти решават на Коалиционен съвет исканата оставка на вицепремиера

...
Обединените патриоти решават на Коалиционен съвет исканата оставка на вицепремиера
Коментари Харесай

Патриотите се събраха на Коалиционен съвет, Волен Сидеров не присъства

Обединените патриоти вземат решение на Коалиционен съвет желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов, за която упорстват майките на деца с увреждания.

Срещата продължава и в този миг - вижте повече от Надежда Василева.

В постройката на някогашния Партиен дом към този момент повече от час заседава Коалиционният съвет на Обединените патриоти. На него обаче не участва един от тримата партийни водачи - водачът на " Атака " Волен Сидеров. Преди малко той написа във Facebook, че не е разумно да участва на този Коалиционен съвет, защото от НФСБ са снели политическото си доверие от него като водач на парламентарната група на Обединените патриоти. Вътрешна македонска революционна организация пък е запазило безмълвие и по този начин се е съгласило с позицията на НФСБ.

Очакваме по-късно съвещание какво ще кажат Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

По-рано през днешния ден Валери Симеонов направи изключително изказване в Министерски съвет, в което прикани да не се организира плануваният за на следващия ден контрапротест в негова отбрана. Той сподели, че е задоволително убеден и уверен в това, което прави и няма потребност от подобен контрапротест и да се употребява махленски напън.

Ето какво споделиха Валери Симеонов и Красимир Каракачанов по-рано през днешния ден.
Валери Симеонов, вицепремиер: При съществуване на решение на Оперативна програма да издигне мен като вицепремиер, би трябвало да има съответното решение, че ме отдръпва. Не мисля, че моята фигура е кой знае каква значима, само че въпреки това по никакъв метод не мога да приема морални оценки от всевъзможни направления - от долу, от горе, от лево, от десно. Аз си имам лично мнение, изразил съм си мнението, държа на него, не преставам да настоявам и ще настоявам, че споделям истината и ще не преставам отсега нататък. И няма повече какво да прибавя. Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Една година и половина се върших на синя каска. Опитвам се да уравновесявам сред някакви такива настроения. Оттук нататък губим доста време. Ние вместо да се занимаваме с нещата, които сме заложили в програмата. Говорим, " Обединени патриоти ", по тематиката с незаконната имиграция, по тематиката с битовата циганска престъпност, има и още други неща. Вместо да се занимаваме с това, година и половина се занимавам с нелепости. Аз повече ролята на синя каска няма да играя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР