Обединение между ЦСКА София и ЦСКА 1948 е невъзможно. Категоричната

...
Обединение между ЦСКА София и ЦСКА 1948 е невъзможно. Категоричната
Коментари Харесай

Марков категорично против обединяване с ЦСКА 1948, Акрапович се надява Ганчев да размисли

Обединение сред ЦСКА София и ЦСКА 1948 е невероятно. Категоричната позиция изрази изпълнителният шеф на отбора от Българска войска Пламен Марков , представен от Българска национална телевизия. Треньорът на ЦСКА - София - Бруно Акрапович пък, не скри вярата си, че Гриша Ганчев ще размишления и ще продължи да стопанисва клуба.

Евентуално обединяване сред двата клуба не кореспондира с дейностите на Марков от последните години, акцентира самият изпълнителен шеф на отбора от Българска войска. " Категорично декларирам, че се диференцирам от сходни тиражирани думи, за които ще подчертая, че въобще не е ставало въпрос. Отдавна сме избрали кое е ЦСКА - същинското. Пет години към този момент вземам участие в ръководството на този клуб и в никакъв случай пред мен, а пък и пред управлението не е стоял подобен въпрос за обединяване с новия клуб ", безапелационен беше изпълнителният шеф.

Марков се надява тимът и Бруно Акрапович да продължат да работят със същия жар и отдаденост. Самият треньор успокои алената общност, че играчите досега съумяват да се абстрахират от трусовете в последните дни.

" В последна сметка тази обстановка не е по-лоша от всичко, което ми се е случвало в живота. Този миг би трябвало да отмине, моята работа е и да вдъхна убеденост и успокоение на играчите. Разбира се - всички се надяваме на позитивна развръзка. Каквото и да се случи - ЦСКА ще си остане най-големият тим в България. Бих споделил на притежателите да се върнат на работа и да почнем да работим ЦСКА да стане даже още по-голям клуб ", съобщи Акрапович.

В чисто спортно-техническо естество на следващия ден ЦСКА ще изиграе първи мач без Али Соу в редиците си, а неналичието му по всяка възможност ще бъде запълнена от новото попълнение Жорди Кайседо. В подтекста на управническа неустановеност на следващия ден в ЦСКА следва Общо заседание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР