Обединени от медийния проект Triple E.Y.E, Елена Розберг, Ива Дойчинова

...
Обединени от медийния проект Triple E.Y.E, Елена Розберг, Ива Дойчинова
Коментари Харесай

Triple E.Y.E Project стартира кампания „Черно на бяло“ за осведоменост за здравето на черния дроб

Обединени от медийния план Triple E.Y.E, Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова застават зад акцията „ Черно на бяло “ за информираност за здравето на черния дроб. Поводът за самодейността са тревожните резултати от изследване1, извършеното тази пролет, съгласно което всеки 3-ти българин не знае къде се намира черният му дроб, а повече от половината българи в никакъв случай не са изследвали този орган и нямат желание да го създадат.



Провокирани от неосведомеността на обществото по тематиката, трите дами канят 6 известни персони, с които организират 6 откровени диалога „ Черно на бяло “ за метода им на живот.

По завладяващ и прочувствен метод тези обичани и уважавани лица от разнообразни професионални области открехват вратата на персоналния си свят и приказват намерено за бохемския метод на живот, рокендрола, смяната, храната, алкохола, страха и стандартите в нашето общество.

Всички тези тематики са директно или индиректно обвързани със здравето на черния дроб и точно през тях Елена, Ива и Евелина ще привлекат вниманието на обществото към органа, който не боли, а в това време е един от най-важните в организма ни, изпълнявайки към 500 жизненоважни функционалности.

Крайната цел на плана е да предизвика българите да живеят осъзнато, променяйки свои нездравословни привички, да обръщат повече внимание на профилактиката и да се грижат за здравето на черния си дроб.

Интервютата ще бъдат оповестени в каналите на Triple E.Y.E всяка седмица, а посетител на първия диалог с Елена Розберг е фамозният кулинар – началник Петър Михалчев.

Несъмнено алкохолът е считан за номер 1 пакостник за черния дроб от необятната аудитория, само че затлъстяването на черния дроб (неалкохолната чернодробна стеатоза) в действителност е една от първите аргументи за чернодробно заболяване в Западния свят.



Интересен факт е, че макар че за 90% от българите нездравословната храна води до проблеми с черния дроб, те признават, че все по-често не сортират храната си.

Какви са приликите и разликите сред българската и японската кулинарна традиция, единствено нездравословната храна ли е вкусна, до каква степен е загнездено схващането, че същинският мъж би трябвало да яде по доста от всичко. Всичко това и повече в изявлението на Елена Розберг с началник Михалчев.

Ива Дойчинова пък повдига завесата на актьорския свят във второто изявление „ Черно на бяло “ с един от най-обичаните ни артисти и Председател на Съюза на Артистите в България – Христо Мутафчиев.

Ще разберем повече за душевността на актьорите, тяхното всекидневие, изпълнено със скрити и очевидни страсти, неподозирано напрежение и бохемски начин на живот.

Какво е да си артист в България, до каква степен познаваме проблемите на актьорската колегия и настоящо ли е схващането, че когато приказваме за обичаните театрални и кино звезди, проблемите с алкохола са тематика табу?

В поредицата от изявленията Елена, Ива и Евелина ще ни срещнат с още четири известни персони, които споделят персоналните си истории, дават професионални препоръки или просто приказват за живота „ Черно на бяло “ в едно друг, прям и положителен диалог за навиците, смяната и отговорността към самите нас.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР