Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ, част най-голямата банково-застрахователна група

...
Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ, част най-голямата банково-застрахователна група
Коментари Харесай

ОББ и ДЗИ с четири отличия на тазгодишните награди PR Приз

Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ, част най-голямата банково-застрахователна група у нас – KBC Груп, получиха общо 15 оценки, 10 от които първи места, в 3 разнообразни бизнес и информационни състезанието през последните 2 седмици.

Поредните достижения на белгийската финансова група са от най-стария информационен конкурс в България – PR Приз. Тя извоюва първо място в категория „ Вътрешни връзки “ за „ ЕКИП СИНЬО минава на ЗЕЛЕНО “ за плана, посредством който 9 български града се снабдиха с 9 нови гори и 3290 дръвчета. Те бяха персонално засадени от 3290-те български чиновници на КВС Груп, всеки от които в подмяна на активност по запазване на околната среда завоюва по дръвче за своята страна. В София ОББ и ДЗИ нарекоха и свои алеи с японски вишни в частта на Южния парк тъкмо зад емблематичната им офис постройка – ОББ Милениум център.

За най-хубава цифрова акция беше определена „ Черен петък 13-и “ на ДЗИ по концепция и осъществяване на рекламна организация guts&brainsDDB. Това е 3-тото призово място за акцията, откакто броени дни по-рано получи първо място за „ Най-добра акция за цифрови продажби “ на IAB MIXX Awards и първо място за „ Иновация в PR сферата “ на b2b Media Awards.

ДЗИ се пребори и за второто място в една от най-оспорваните категории – „ Специално събитие “ – за представянето на мобилното приложение e-SOS – взаимна разработка на ДЗИ, VIVACOM и Сирма Груп.

ОББ беше наградена с второ място в категория „ Комуникационна акция за артикул или услуга “ за плана „ Дигитално мастило “, посредством който 6 картини на разнообразни създатели безусловно оживяваха пред очите на фена, с помощта на AR технология от Лаборатория за виртуална и разширена действителност в София Тех Парк. Кампанията, основана във връзка старта на услугата Мултибанкинг от ОББ, се разрасна до самобитно турне, което разреши на изложбата да посети 19 български града и да събере десетки хиляди фенове.

„ КВС Груп в България изрично се постанова като най-успешната банково-застрахователна група в страната. Устойчивостта и отличните бизнес резултати обаче се градят от напъните на всеки един сътрудник. Изключително се гордея с обстоятелството, че извоюваните награди не се касаят единствено до нашите артикули или външни събития, а и до вътрешния живот, който кипи в групата – тъкмо този, който всекидневно изпълва отличния ни имидж на открито със наличие. Екип Синьо решително крачи по своя път и аз знам, че ни следва да покорим даже по-високи върхове! “, разяснява оценките Петър Андронов, кънтри управител на КВС Груп в България.

Конкурсът PR Приз се организира напълно онлайн за първи път в 20-годишната си история. 74 плана премериха сили в 14 конкурсни категории.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР