О владяването на пожарите и спиране на притока на незаконни

...
О владяването на пожарите и спиране на притока на незаконни
Коментари Харесай

Петър Тодоров: Незаконно в България са проникнали 302 души

О владяването на пожарите и прекъсване на притока на противозаконни имигранти към страната. Тези два съществени целта, както и противодействието на битовата престъпност, уточни новоназначеният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров при представянето си пред медиите.

Той регистрира, че през последната седмица в България нелегално са проникнали към 302 души.

"Основната част са млади мъже от Афганистан, в това число и малолетни лица сред 16 до 35 години. Основният напън се концентрира върху зелена граница Турция и част от границата с Гърция в региона на Ивайловград, Ново село ", разясни Петър Тодоров.



"Спряхме се на Петър Тодоров, който до момента управлява Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Той е чиновник с дълготраен стаж и опит, има над тридесетгодишен стаж. Има нужния учебен ценз и не е от калинките. Има нужния опит от стартовото начало в службите на Министерство на вътрешните работи до длъжността, която му оказваме доверие да заеме. Има голям брой награди по отношение на извършване на служебните му отговорности. Очакванията ни са огромни и съм уверен, че господин Тодоров ще извърши с чест своята задача, прецизно спазвайки закона, без да слугува на политически партии и без да стои до основния прокурор, когато прави изказване пред медиите, като дете, което е сбъркало и някой му е дръпнал ухото ", разгласи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Той означи, че Министерството е било без основен секретар задоволително дълго време, а намирането на първокласен кадър изисква време. Рашков акцентира, че длъжността е доста значима.

"Оценяваме длъжността като такава, която може да бъде заета от заслужен човек с задоволително дълъг професионален опит. Човек, на който може да се разчита ", съобщи вътрешният министър.



По думите му длъжността на основен секретар на Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъде заета от човек, който няма да гледа безучастно по какъв начин протестиращи жители биват бити от органите на реда. Той добави още, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи не би трябвало да позволява и нелегално подслушване на жители. И не би трябвало да позволява полицията да обслужва ползите на основния прокурор.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Възрастна дама желае да паркира някъде в Лондон. Намества се сред колите и блъска предната кола. След това блъска и задната. Към нея постепенно се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТя е доста дребна и единствено на 35 светлинни години разстояниеМила Роберт и приключението, наречено животМед, хума и хартиени ролки за коса, бихте ли опиталиИзграждане на доверие и по-добър и спокоен живот за служителитеПроф. Христова: Не би трябвало прекалено много да се натиска към наложително ваксиниранеПочти всяка представителка на нежния пол мечтае за подобен човек до себе сиБезспорно в един миг Слънчевата система ще престане да съществуваГоворителката на държавното управление по климатичните въпроси призна обществено, че избира дизеловия си автомобил пред електрически.На този декор блокове на Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 ” работят с понижени мощности " Миналата година имах предпочитание да напусна и го споделих, само че в този момент беше друго и желаех да продължа тук ",Вижте по какъв начин да си приготвите това вкусно ястиеОлимпийският огън загасна в края на спектакъла, с цел да бъде разпален още веднъж след три години за Игрите в Париж " Наричам го китайски вирус, защото е почнал да се популяризира таман оттова. Появил се е в лаборатория ", сподели Доналд Тръмп  <p>Евтино лекар </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР