О ткакто се помниш, все за нещо мечтаеш. В началото

...
О ткакто се помниш, все за нещо мечтаеш. В началото
Коментари Харесай

Сбъдни мечтите си навреме

О ткакто се помниш, все за нещо мечтаеш. В началото Дядо Коледа ти вършеше чудесна работа – искаш колело като на съседчето, но по-хубаво, слушаш цяла година и хоп - получаваш го. Но порасна и разбра, че това с чудесата единствено по Коледа въобще не те устройва. Защото и фантазиите ти пораснаха, а както знаем, потенциалът на горкия дъртак е много стеснен.

Искаше и море, и барабани, и плестейшън, и какво ли още не. А, и куче, само че вашите ти взеха златна рибка. Е, златните рибки се оказаха празни приказки. Не получи барабани. Вярно, към този момент и не искаше, само че за сметка на това мечтаеше да завършиш учебно заведение, да имаш кола, работа, да живееш самичък и да правиш, каквото си поискаш. Да бъдеш огромен. Защото, когато си огромен, можеш да направиш всичко – в случай че решиш, да изобретиш ракета и да обиколиш Луната.

Е, не стана Мъск, само че пък стана задоволително огромен животът да те завърти с галактическа скорост, тъй че непрекъснато да гравитираш към сметки, отговорности, поправки и взаимни отстъпки. Не че спря да мечтаеш, само че стартира да отлагаш за „ някой ден “, „ различен път “, „ когато може “. „ Еми то морето няма да го местят. Париж също няма да избяга – годишнина си имаме всяка година. И толкоз време не записах оня курс, та в този момент ли... “ Сега, в този момент, в случай че не – по кое време? Времето си лети, а фантазиите не са въпрос единствено на благоприятни условия, само че и на опция.

А опция има и идва тъкмо в точния момент. ти предлага налично краткосрочно финансиране, което няма да промени живота ти, само че ще промени гледната ти точка: даже когато има време до заплата или малко не ти доближава, това няма да те спре да постигаш фантазиите си. Може да пътуваш повече, да празнуваш по-често, да учиш, да се развиваш. И не на следващия ден, а съвсем на момента, откакто извадиш телефона от джоба си и заявиш заем с няколко клика.



Вече 15 години Credissimo е една от най-бързоразвиващите се ФинТек компании в небанковия финансов бранш, която сбъдва освен непознатите фантазии, само че и своите лични - даже сега, когато четеш тези редове, тя създава и внедрява нови решения, които да създадат желанията още по-бързо и елементарно постижими.

А в този момент най-голямото предпочитание на Credissimo, по случай 15-ия рожден ден на компанията, е да раздаде страхотни дарове – тъкмо 15 на брой, от които 5 електрически скутера Моторета и 10 плажни сета - дюшек Lazy Sofa, 2 плажни хавлии и 2 чифта слънчеви очила.

Помогни на рожденика да сбъдне фантазията си в точния момент, като заявиш и усвоиш заем до 5 септември. Имай поради, че печелившите за плажния сет ще бъдат обявявани всяка седмица (по един), а след края на играта ще бъдат изтеглени имената и на петима щастливци, които ще станат притежатели на електрически скутер. И защото това е рожден ден, а от опит знаеш, че с цел да стане същински ваучър, трябват повече хора, не се стеснявай да препоръчаш Credissimo на собствен непосредствен или прочут. Доведи другар и освен и той ще сбъдне фантазиите си, само че и ще получи 15% отстъпка от декларирания заем, а за теб остава удовлетворението, както и 30 лева бонус, с които да го отпразнувате.

Размечта ли се към този момент? Точно в точния момент –
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Между предприемачи: - Казват, че рейтингът на висшето обучение пада! - Така е! В моята компания с висше обучение са единствено чистачката и пазачът! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ страните по целия свят има странни и даже нелогични закониВсички присъстващи народни представители гласоподаваха с " въздържал се " Изберете своя любимец на уеб страницата на https://greatmonday.bgПламен Николов съобщи, че ще показа състава на кабинета пред обществеността по най-хубавия начинКакво сочи ново проучване на палеоархеолозиЗадържан за закононарушението е 48-годишен бизнесменДостъп до магазините, питейните заведения, заведенията за хранене или банките ще имат единствено лицата, които показват документи за ваксинацияВиталий Шишов, липсващ в Киев, беше открит обесен в един от парковете на градаБългария ще получи транш от 859 млн. специфични права на тиражВижте по какъв начин да си го приготвитеВ началната фаза на болестта признаците при по-младите хора при тези на възраст над 60 години са разнообразни, както при мъжете, по този начин и при женитеБорисов: Не си представям по какъв начин ще продължат договарянията, без някоя от партиите да претърпи голямо унижениеКак от планета с малко О2 се е трансформирала в свят с въздуха, който дишамеСделката се прави оценка на 900 милиона щатски долараЧовек през днешния ден може да свърши доста повече неща за по-кратко времеЗдравните управляващи предлагат: Сега е моментът хората да се имунизират, с цел да са защитени от заразатаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР