О т Министерство на туризма на Гърция съобщиха, че считано

...
О т Министерство на туризма на Гърция съобщиха, че считано
Коментари Харесай

От утре българите влизат в Гърция и с отрицателен бърз тест за ковид-19

О т Министерство на туризма на Гърция оповестиха, че считано от 19.06.2021 година при влизане на гръцка територия, без значение от типа превоз, пътуващите жители, идващи от така наречен зелени страни, а по скалата на Европейски Съюз в тази група е и България –, ще могат да преминат границата и с негативен резултат от бърз (антигенен) тест за ковид-19, показан на книжен притежател.

Изискванията за показване на удостоверения за PCR или бърз тест или уверение за преболедуване ще важат и за деца, навършили 12 години. Досега това се отнасяше за всички над 6 годишна възраст.



Шофьорите на тежкотоварни камиони, без значение от поданството си, които идват от Италия в Гърция, са длъжни да показват пред способените органи, декларация с негативен резултат от бърз тест.



При нужда от подпомагане българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Атина на следните телефони: +30 210 67 48 107; +30 210 67 48 105; +30 210 67 48 106, както и към генералното консулство на България в Солун на тел. +30 2310 829 210 и на дежурния телефон в извънработно време: +30 2310 869 510.



Средният брой на новите случаи на ковид-19 за последните седем дни в Гърция доста спадна, до 617 нови дневно или с 37 % по отношение на предходната седмица.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Градски рейс. Пътува човек с огромен ротвайлер. Минава контролата. - Билетчето - Заповядайте. - И за кучето би трябвало билет. - Ами аз му споделих, но… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНова Броудкастинг Груп се открои като една от най-динамично разрастващите се фирмиЕкипи работят в сериозните сектори, като почистват и отварят шахтитеСтраната регистрира най-голямо повишаване на новозаразените с ковид от февруари насамХерцогинята на Кеймбридж откри център за дребни деца, желае да насочи вниманието какъв брой значими са първите 5 години от животаЗнаете ли кои са най-застрашените скотски типове на ЗемятаУчени откриха каква е повода за преждевременното остаряванеПочти 106 хиляди възпитаници от VII и X клас се явиха през днешния ден на национално външно оценяванеТе са създатели на промяната на правосъдната картаПри един от случаите катастрофира учебен рейс, при различен служител на реда е откаран в болницаПоне по този начин счита Марк ЗукърбъргЕриксен ще бъде изписан през днешния ден от болничното заведение в КопенхагенТой е бил ударен от автобусВ доста страни стартира да отпада условието за носене на маскаЕва Тепавичарова, Венци Мицов, Велина Узунова, Краси Аврамов и Гери Дончева се изправят в кулинарно съревнованиеВижте някои от най-нестандартните домашни любимциЗа стигмата ХИВ – тази неделя след централната емисия вести на NOVAОт мрежата Елизабет си има лю
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР