O&O DiskImage Professional е продукт, който може да съхранява както

...
O&O DiskImage Professional е продукт, който може да съхранява както
Коментари Харесай

O&O DiskImage Professional 18.0.188

O&O DiskImage Professional е артикул, който може да съхранява както обособени файлове и папки, по този начин и да основава изцяло аварийно копие на твърдия диск и конфигурираната върху него операционна система и всички налични данни и приложения.

O&O DiskImage Professional разрешава основания архивен файл да бъде криптиран, компресиран и съхранен на оптичен притежател – CD/DVD, посредством интегрирания в пакета записващ програмен продукт.

С O&O DiskImage Professional ще може да създавате имидж файлове и да възстановите цялата система бързо и елементарно. Всички общоприети и професионални функционалности са обединени в един единствен артикул. Може да настроите всички функционалности да дават отговор на мечтани условия, с варианти, които варират от изцяло автоматизирани до самостоятелно определени. Благодарение на усъвършенстван потребителски интерфейс, към този момент може да създавате и управлявате облиците (архивните „ копия “) още по-бързо.

Създаването на имиджи на вярна основа е в действителност най-хубавият метод да отбраните своите данни от ненадейно загубване. С O&O DiskImage Professional Edition сте изцяло оборудвани да посрещнете всевъзможни незабавни случаи!

O&O DiskImage Professional разрешава да запазвате папки, файлове, директории, дялове, цялостен хард диск с наличната в тях информация на различен хард, флашка, CD или DVD. Поддържа криптиране на доста равнища посредством AES логаритъм и мощна степен на компресиране.  Лиценз: Платен (Shareware) .

Изтегли: (57.2 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР