О Б Я В А На основание Решение наУправителен съвет,

...
О Б Я В А На основание Решение наУправителен съвет,
Коментари Харесай

ЧЕЗ обявява Търг за продажба на отпадъци от цветни метали


О Б Я В А

На съображение Решение на Управителен съвет, „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД

О Б Я В Я В А

На 25.06.2018 година от 10.00 часа ще се организира търг с скрито наддаване, след събиране на предложения в затворен плик, за Продажба на боклуци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV, благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.

Минималните цени, от които се стартира наддаването са посочени в Приложение 1.

Оглед на продавания кабел, предмет на търга, може да бъде осъществен от участниците в период от издание на обявата до 22.06.2018 година, в това число.

Трасето на кабела е почти 3000 м – от портала на ул. Козяк (в непосредственост до МОЛ Парадайс) до п/ст Витоша (бул.Витоша № 89).

Контактно лице за огледи: Нинко Янев - +359 887 932 314

Документация за присъединяване в търга може да се подава всеки работен ден от 9.00 до 16.00 часа в деловодството на „ ЧЕЗ Разпределение България” АД – гр.София, ул. „ Цариградско шосе “ № 159, „ БенчМарк Бизнес Център “ до 22 .06.2018 година, в това число.

Съдържание на Офертата:

Бланка с административни сведения на участника по пример (Приложение 3)

Оферта и ценово предложение по пример (Приложение 3)

Информационен лист-декларация (Приложение 4)

* Запечатания плик, съдържащ тръжната документи, се надписва с Продажба на боклуци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV , благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД “.

До присъединяване в търга ще се позволяват лица, приложили всички наложителни документи за допускане до присъединяване в търга и подали предложение до 16.00 часа на 22.06.2018 година

Всяко ценово предложение, сложено в незапечатан плик, или което не дава отговор на условията на продавача се афишира за нередовно.

С цел минимизиране на риска от замърсяване на околната среда, предаването на генерираните боклуци ще се реализира на мястото на тяхното формиране (трасето на кабел 110 kV „ Драгалевци “). В процедурата по предаването и приемането на генерираните боклуци да се плануват правила за приемане-предаване на отпадъка, в сходство с наредбите на закона за Управление на боклуци. Участникът, с който ще се подпише контракт за изкупуване, се задължава да приема отпадъка на място.

Всички следващи разноски по транспортните и товаро-разтоварните работи са напълно за сметка на купувача и следва да бъдат взети поради при установяване на предлаганата цена.

След прекачване собствеността на отпадъка от продавача на купувача, последният е задължен да съблюдава всички условия на екологичното законодателство и да не позволява замърсяване съставените елементи на околната среда. Отговорността, при вероятно замърсяване, е напълно на купувача.

За спомагателна информация:

Милена Димитрова, тел. +359 885 396 690, e-mail:[email protected]

Нинко Янев, тел: +359 887 932 314, e-mail:[email protected]

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР