O, Боже! О, Боже, с тези думи реагира при вестта

...
O, Боже! О, Боже, с тези думи реагира при вестта
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Братът на убития военен се хвана за главата след черната вест и отрони...

" O, Боже! О, Боже ", с тези думи реагира при вестта за четворното убийство братът на загиналия военен. На въпрос дали е близък на семейството мъжът просто изрича " Аз съм брат му " и сяда, защото краката не го държат, предава Нова телевизия.

БЛИЦ припомня, че 25-годишен брутално закла с брадва баща си, майка си, брат си и баба си в дома им в столичния квартал Нови Искър. Той се е опитал да скрие труповете им от военните, дошли да търсят баща му, който работел при тях, но без успех.

По думи на компетентните органи убиецът Георги Ранов е имал психични проблеми и от 2015 година посещава психолог.

Образувано е досъдебно производство под ръководството на Софийска градска прокуратура за извършено четворно убийство в Нови Искър. Данните са съвсем първоначални. Вероятно ще има много въпроси, такива има и за нас. Към настоящия момент данните сочат за извършител на деянието един от синовете - убити са бащата, майката, брата и бабата на лицето, което ние смятаме за извършител. Не можем да твърдим кога точно е извършено това убийство. Нямаме готови експертизи, от които да видим как точно е настъпила смъртта на жертвите от Нови Искър. Това заяви преди минути градският прокурор на София Емилия Русинова във връзка с поредното зверство, разтърсило България.

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от Къщата на ужасите в Нови Искър

Убийството е извършено по брутален начин с брадва, която е открита на мястото на престъплението.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР