Нюкасъл поднесе изненадата на вечерта в английската Висша лига. Свраките

...
Нюкасъл поднесе изненадата на вечерта в английската Висша лига. Свраките
Коментари Харесай

Нюкасъл си гарантира елитен футбол и през следващия сезон, Лестър вече трепери за Топ 4

Нюкасъл сервира изненадата на вечерта в британската Висша лига. " Свраките " за следващ път потвърдиха славата си на непредвидим клуб, откакто разрушиха с 4:1 като посетител Лестър. По този метод с изключение на своето оставане в елита, момчетата на Стийв Брус завързаха интригата за третото и четвъртото място в крайното нареждане.

Това значи, че " лисиците " нямат право на повече неточности, в случай че не желаят да останат отвън мечтаната зона " Шампионска лига ". Към нея са се устремили още Челси и Уест Хям.
 Английската футболна федерация моли УЕФА финалът в ШЛ да се играе на Острова
Английската футболна федерация моли УЕФА финалът в ШЛ да се играе на Острова

Турция влезе в " аления " лист на британското държавно управление

Резултатът на " Кинг Пауър Стейдиъм " бе открит от Джоузеф Уилок в 22-ата минута. Юношата на Арсенал се възползва от неточност на последния в защита Чаглар Союнчу, с цел да означи елегантно около Шмайхел.
 Снимка 529963
Източник:

Преднината на " джордитата " беше удвоена в 34-ата от Пол Дъмет. Мат Ричи центрира остро от корнер, а гореспоменатият завоюва въздушната си борба с Фофана, с цел да се разпише от близко с глава.

Дойде ред и на Калъм Уилсън, който в 65-ата направи класиката. Нападателят показва взривната мощ на своя спринт и самичък против вражеския вратар осъществя с видимо самообладание. Но това не бе всичко от британския национал, който даде поръчка за присъединяване на Евро 2020 с още едно красиво попадение 10 минути по-късно.
 Снимка 529965
Източник:

Лестър се сети да играе футбол едвам в последните мигове от дуела, като селекцията на Брендън Роджърс съумя да направи малко по-приемливо своето проваляне. Така головете на Олбрайтън и Ихеаначо просто оформиха крайното 2:4.
 Глейзър към почитателите на Юнайтед: Писмото ви ни развълнува, отворени сме за градивни полемики
Глейзър към почитателите на Юнайтед: Писмото ви ни развълнува, отворени сме за градивни полемики

" Един от най-ясните уроци, които получихме последните няколко седмици, е потребността да станем по-добри слушатели "

В идващия кръг Лестър гостува на Манчестър Юнайтед. Нюкасъл приема вкъщи Ман Сити.

ЛЕСТЪР - НЮКАСЪЛ 2:4

0:1 Уилок (22 " ), 0:2 Дъмет (34 " ), 0:3 Уилсън (65 " ), 0:4 Уилсън (74 " ), 1:4 Олбрайтън (80 " ), 2:4 Ихеаначо (87 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР