Ню Йорк. Западните страни не предлагат нови ограничителни мерки срещу

...
Ню Йорк. Западните страни не предлагат нови ограничителни мерки срещу
Коментари Харесай

Reuters: Западът не предлага санкции срещу Русия в ООН заради ниска подкрепа от държавите

Ню Йорк. Западните страни не оферират нови ограничаващи ограничения против Москва в Организация на обединените нации заради опасения от ниска поддръжка за самодейностите им от други страни, написа Reuters , базирайки се на неназовани дипломати.

Според събеседниците на организацията, от ден на ден страни отхвърлят обществено да подлагат на критика Русия.

В някои случаи западните страни заобикалят съответни стъпки от боязън от ниска поддръжка, защото възходящият брой на въздържалите се алармира за възходящо отвращение да се приказва обществено против Москва.

Както показва откривателят от Университета на Организация на обединените нации Ричард Гован пред Reuters, става все по-трудно и по-трудно да се намерят „ рационални способи за наказване “ на Русия с течение на времето.

„ Подкрепата [за ограниченията против Русия] ще намалее, защото резолюциите на Организация на обединените нации през март съставляват връхната точка. Никой не желае по-нататъшни дейности, в случай че не бъдат прекрачени алените линии “, отбелязва почитан азиатски посланик.

След началото на съветската военна спецоперация в Украйна Западът ускори санкционния напън върху Москва. Много страни оповестиха заледяване на съветски активи и проекти за еволюционен отвод от съветските енергийни запаси. Тези ограничения обаче способстваха за повишението на инфлацията и цените на храните и горивата.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР