Ню Йорк. Новият пакет от антируски санкции, които се подготвят

...
Ню Йорк. Новият пакет от антируски санкции, които се подготвят
Коментари Харесай

The Wall Street Journal: Санкциите на САЩ против Русия няма да засегнат енергийния сектор

Ню Йорк. Новият пакет от антируски наказания, които се приготвят във Вашингтон по отношение на допустима съветска „ военна инвазия “ в Украйна, може да засегне банките, високотехнологичния експорт и покупко-продажбите с държавни задължения, написа The Wall Street Journal , като се базира на неназовани източници от Белия Дом.

В същото време се отбелязва, че този пакет не включва наказания, които биха засегнали износа на енергийни запаси или изключването на Русия от интернационалната междубанкова система (SWIFT).

Администрацията на Байдън стеснява листата с цели за стопански наказания против Русия, в случай че тя нахлуе в Украйна, като удари огромни банки и държавни компании “, оповестява изданието.

ВТБ беше посочена измежду банките, за които се плануват ограничавания. Изданието обаче означи, че описът може да се промени с завършването на глобите.

В същото време се акцентира фактът, че тази тактика е изправена пред същите спънки, които предотвратяваха предходни акции за напън върху Русия.

Преди това Bloomberg заяви, че Съединени американски щати и Европейският съюз са покрай завършването на създаването на антируските наказания, които могат да бъдат въведени при положение на утежняване на обстановката към Украйна.

Беше обявено също, че администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е провела диалози с представители на най-големите американски банки. Обсъдени са отрицателните последствия от евентуалните антируски наказания за международната финансова система.

Преводи и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР