Ню Йорк Никс ще се опита да подсили състава си

...
Ню Йорк Никс ще се опита да подсили състава си
Коментари Харесай

Ню Йорк вече се оглежда сериозно за нови попълнения чрез сделки

Ню Йорк Никс ще се опита да укрепи състава си благодарение на покупко-продажби за играчи с други тимове (трейдове - б.р.). От Никс към този момент наблюдават доста играчи, оповестява инсайдърът Йън Бегли, базирайки се на източници от отбора.

През лятото Никс подписаха с огромен брой свободни сътрудници и от 15 декември ще могат да ги употребяват в покупко-продажби с други отбори от НБА. Клубът от Голямата ябълка не съумя да притегли нито едно огромно име през юли, като се размина с Кайри Ървинг и Кевин Дюрант, които избраха Бруклин Нетс. Президентът на Никс Стийв Милс и генералният управител Скот Пери нямат желание да включват избори от първия кръг на драфта в възможни покупко-продажби.

Преди броени дни Никс уволниха наставника Дейвид Физдейл и краткотрайно отбора пое един от помощник-треньорите Майк Милър. В медиите в Съединени американски щати пък се появиха изявления, че столът на президента Стийв Милс също се клати много съществено сега. Ню Йорк Никс стартира кошмарно сегашния сезон, като сега е с 4 победи и 19 загуби - най-лошите индикатори в цялата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР