Ню Йорк. Бившия шампион в лека категория Майкъл Чандлър може

...
Ню Йорк. Бившия шампион в лека категория Майкъл Чандлър може
Коментари Харесай

Майкъл Чандлър: Няма да се ваксинирам за UFC 268

Ню Йорк. Бившия първенец в лека категория Майкъл Чандлър може да отпадне от борбата с Джъстин Гейджи. Наскоро стана ясно, че двамата ще се бият в лека категория на UFC 268, което ще се организира в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

От UFC възнамеряват да изпълнят залата, само че една вест им пристигна като леден душ. Властите в града постановат сурови условия за сигурност свързани с COVID-19. Всеки, който желае да се храни на закрито, да тренира и да гледа представления на закрито ще би трябвало да се имунизира.

Това значи, че всички от UFC би трябвало да се имунизират и единствено имунизирани почитатели ще може да влязат в залата. Доказателство за ваксина ще бъде документ, който ти дават след имунизация. Това обаче не се нрави на Чандлър, който не е срещу имунизациите, само че няма да го прави на този стадий.

Ето какво показа той в предаване онлайн в обществените мрежи:

Разбрах, че Ню Йорк постановат някои сурови условия за града. Те желаят да бъдеш имунизиран и да покажеш документ. Това условие важи за хранене на закрито, фитнес на закрито и представления на закрито. Очевидно галавечер на UFC в Ню Йорк се смята за представлениe на закрито.

Няма да се имунизирам на този стадий. Не знам какъв брой бойци ще се имунизират, с цел да се бият през ноември в Ню Йорк. Не съм срещу имунизациите. Просто няма да получа имунизацията, до момента в който тя не бъде на 100 % утвърдена от FDA. Ще забележим. Не знам какво ще се случи.

Шансовете на UFC да успее да разпродаде Медисън Скуеър Гардън единствено за хора, които са имунизирани, в действителност понижава способността им да напълят залата. Така че в действителност не знам.

Мисля, че всеки избира дали желае да си направи имунизацията. Няма да бъда имунизиран до 6 ноември, тъй че няма да мога да се развличам в Медисън Скуеър Гардън.

Ако Чандлър не се имунизира и събитието остане за Ню Йорк, тогава той е навън от багра с Гейджи.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР