Нямаше как да съм в правната комисия, защото отсъствах повече

...
Нямаше как да съм в правната комисия, защото отсъствах повече
Коментари Харесай

Явор Божанков: Борисов е нещо като луд с картечница, дори не си дава сметка, че дразни хората

" Нямаше по какъв начин да съм в правната комисия, тъй като отсъствах повече от месец. Гласуването в зала има значение. Гласуването ми срещу хартиената бюлетина е знаково. Смятам, че който е правил промени в ИК, с цел да завоюва повече гласове, тук почтени няма. Резултатът не излиза най-после ", сподели в студиото на bTV депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков.

" Партиите са в рецесия. И вместо да върнем доверието с изборите, партиите желаят да върнат доверие с промени в ИК. Гласуването с ГЕРБ и Движение за права и свободи е рисково ", съобщи Божанков.

" Не е редно да има нещо като скрито недояждане и скрита поддръжка. Има ли държавното управление, то би трябвало да има ясна политическа поддръжка. В тази обстановка, в която изпадаме за четвърти път, би трябвало да си дадем ясна сметка какъв е главния проблем. Дори Борисов е нещо като вманиачен с картечница, даже не си дава сметка, че нервира хората ", сподели още депутатът.

Той разяснява и служебния кабинет на Гълъб Донев: " Причината е, че няма нещо, което да ни сплоти като общество и народ. Нови избори няма да дадат друга картина. Служебната власт ми наподобява на ранния Борисов. Служебните министри отхвърлят да дадат информация - контракти за избран интервал. Не ми се дават самите контракти с военното министерство. Очевидно служебната власт не счита, че се дължи доклад. Например за покупка на горива. Искам да видя на какви цени се купуват тези горива ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР