Нямаме решение на парламентарната група дали ще подкрепим кабинет на

...
Нямаме решение на парламентарната група дали ще подкрепим кабинет на
Коментари Харесай

Мария Капон разкри ще подкрепят ли ИСМВ кабинет на БСП

Нямаме решение на парламентарната група дали ще подкрепим кабинет на Българска социалистическа партия. Мога да приказвам единствено от персонално име - аз няма да поддържа кабинет на Българска социалистическа партия.

Това мнение изрази в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от "Изправи се! Мутри вън! " (ИСМВ) Мария Капон, която разяснява новината, че президентът ще връчи третия мандат за образуване на държавно управление на Българска социалистическа партия.
"В нашата ПГ сме смели хора и не се тормозим да изричаме разнообразни отзиви, само че дано изчакаме да бъде връчен мандата, Българска социалистическа партия да кажат какво тъкмо ще вършат и тогава ще вземем решение. Аз съм отборен състезател, само че още веднъж ще споделя моето мнение, а то е, че няма да поддържа кабинет на Българска социалистическа партия. Мисля, че сътрудниците от "Има подобен народ " (ИТН) и "Демократична България " ще постъпят по същия метод. Факт е, че има доста проблеми за решение. Ние ще създадем всичко допустимо да създадем някои значими промени, които са значими за хората. Мога да дам образец - спомагателните 50 лв. за пенсионерите да бъдат обезпечени до края на годината, както и ограниченията за бизнеса. Ще създадем всичко допустимо тази стопанска система в незабавен порядък да може да се осъществя и от служебно държавно управление ", сподели още тя.

"Никой от новите партии не си е правил заблуда, че няма да се случи това, което стана през вчерашния ден (провалилото се пленарно съвещание на Народното събрание - бел.ред.). Точно това е повода от Има Такъв Народ по този начин изрично да върнат мандата. На нас не ни оставя нищо друго с изключение на да работим неотменно всеки ден. За мен през днешния ден победи свободата и всички българи в чужбина ще могат да гласоподават умерено. Същото важи и за машинното гласоподаване ", разгласи Капон във връзка признатите промени в Изборния кодекс.

"Чудесно е, че през днешния ден прокурорите стачкуват. Това значи, че има независимост. Какво по-хубаво има от това основният прокурор да изкаже противоречие с депутатите ", приключи депутатът от ИСМВ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР