„Нямаме нищо общо с тази порочна сделка. Строежът на Алепу

...
„Нямаме нищо общо с тази порочна сделка. Строежът на Алепу
Коментари Харесай

Манолова: Строежът на Алепу да се премахне, независимо кой в собственикът

„ Нямаме нищо общо с тази порочна договорка. Строежът на Алепу би трябвало да се отстрани, без значение дали от остарелия или новия притежател. Тук сме, с цел да защитим публичния интерес. Виновните за поредицата нарушавания, а евентуално и закононарушения, би трябвало да бъдат осъдени. Каквото и да е решението на съда, този комплекс не може да бъде построен - просто хората няма да разрешат “.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова във видео онлайн във „ Facebook “ от Шофьорския плаж на Алепу, при по този начин наречената „ подпорна стена “, чийто притежател бе заменен през вчерашния ден.



„ Няма по какъв начин притежателят да бъде прикачен към „ Изправи се! Мутри вън! “. Защото той е член на друга партия и от друга партия е общински консултант в Приморско ", сподели Манолова.

Повод за изказването ѝ стана информация, че братът на деятел на нейната групировка - Здравко Василев от Приморско, трети в листата на " Изправи се! Мутри, вън! " в Бургас, е купил дъщерната компания на " Главболгарстрой " - " ГБС Турс " ЕАД, която има правата за комплекса.

Манолова прикани новия притежател да демонтира градежа и да се откаже „ от всякакво създаване на комплекс, подпорна стена, къщурка за птици или друга измислица “.

„ Няма да позволим този комплекс да бъде завършен. Българското Черноморие е обезобразено, с цел да са задоволени разнообразни търговски ползи на разнообразни компании и доближени до властта олигарси. На това би трябвало да се постави точка. Подготвили сме промени в Закона за черноморското крайбрежие за възбрана на строителството в Зона А “, съобщи ръководителят на ПГ на „ Изправи се! Мутри вън! “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР