Нямаме никакво търпение да видим Крисчън Бейл в ролята на

...
Нямаме никакво търпение да видим Крисчън Бейл в ролята на
Коментари Харесай

При какво условие Крисчън Бейл може отново да е Батман

Нямаме никакво самообладание да забележим Крисчън Бейл в ролята на изверг в четвъртия независим филм за Тор. Гледали сме го в доста други функции, само че тази чакаме с неспокойствие.
 Натали Портман,
Колко време е лишило на Натали Портман, с цел да стане супергерой

Истинско предизвикателство

Една от аргументите е, че съгласно хора, на които филмът е бил пускан тестово, Гор, героят на Бейл, е може би най-хубавият изверг в киновселената на Marvel досега. И несъмнено, нямаме самообладание да проверим персонално това изказване.

Бейл обаче е прочут с една своя друга роля - тази на супергерой. Добре знаем, че артистът влезе в ролята на Батман в трилогията, режисирана от Кристофър Нолан. Сега, около наближаващата премиера на " Тор: Любов и гръмотевици ", Бейл бе запитан дали още веднъж би изиграл Брус Уейн.

Изненадващо или не, само че артистът не отхвърля тази концепция. Той обаче разяснява, че сигурно би имал едно изискване, при съществуването на което би обмислил предлагането. И то е Кристофър Нолан да е режисьор.

Бейл споделя пред ScreenRant, че двамата са се съгласили да направя три кино лентата за Батман и не желае да е забъркан още веднъж с ролята, в случай че Нолан също не е на борда. Съвсем неотдавна Крисчън Бейл призна пред Variety, че към момента не е гледал " Батман " с Робърт Патинсън в основната роля. Но пък дава обещание, че ще го направи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР