„Нямам приятелки в попфолка, имам само много добри познати”, призна

...
„Нямам приятелки в попфолка, имам само много добри познати”, призна
Коментари Харесай

Камелия: Нямам приятелки във попфолка

„ Нямам приятелки в попфолка, имам единствено доста положителни познати”, призна Камелия в изявление за bTV. Тя бе безапелационна, че другари за ядене и пийване постоянно има доста, само че когато имаш компликации, те изчезват. Истинските й другари били по-малко от пръстите на едната й ръка.



Камелия изясни още, че решението да напусна „ Пайнер” било премислено, персонално осъзнато и избор, на който му било пристигнало времето. Тя се чувствала задоволително пораснала и по тази причина решила да зависи единствено от себе си, а не „ някой да й споделя по кое време да пее и по кое време да си седи вкъщи”.

48-годишната Камелия, която може да постави в дребния си джоб много от по-младите си съпернички призна, че при започване на кариерата си имала комплекси от дребните си гърди и кльощави гърди, само че с вярното ястие, спорта и „ някои подобрения”нещата си пристигнали на мястото. Тя още един път напомни, че има няколко аборти, които претърпяла мъчно.

Фолкаджийката без терзание разкри, че при започване на „ България търси талант” някои от участниците се тормозили да отидат в нейния тим поради жанра, в който пее, само че през днешния ден този проблем изобщо не съществува.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР