Нямам обратна връзка с министър-председателя Бойко Борисов по повод на

...
Нямам обратна връзка с министър-председателя Бойко Борисов по повод на
Коментари Харесай

Галин Стоев: В момента се ражда гражданско общество в България

Нямам противоположна връзка с министър-председателя Бойко Борисов във връзка на . Неговият получател е фиктивен,. Това съобщи режисьорът Галин Стоев.
„ Написах го в този момент, тъй като обстановка е такава. , само че и тези, които не стачкуват. Те желаят и жадуват смяна.
 Режисьорът Галин Стоев: Г-н Борисов, политиката ви е домашна чалга Режисьорът Галин Стоев: Г-н Борисов, политиката ви е домашна чалга
Един от най-известните български режисьори в международен мащаб Галин Стоев написа отговорено писмо към премиера Бойко Борисов. Ето какво година..
Моята цел беше да канализирам тази сила посредством думи. Радвам се, че получих доста поддръжка, това беше и задачата на писмото “, съобщи той в изявление за bTV.
Според него сега се ражда едно по-сериозно гражданско общество, което ще донесе позитиви.
Галин Стоев счита, че. Неговите желания са свързани с водачите, които неведнъж са атакували сегашния модел.
„ За мен беше превъзходен образец за това . Най-внятното говорене сега е на Христо Иванов. Неговата тактика за разглобяване на модела е най-последователна “, съобщи режисьорът.
Стоев е безапелационен, че. „ Недоволс твото ще ни сплоти против един модел, който ни задушава. Българинът постоянно е имал проблем с това да поддържа другия. Имаме голям път за извървяване . Този митинг има за цел голямото предпочитание за смяна на парадигмата “, сподели режисьорът.
 Протестиращ: Никой от Борисов и Гешев няма достолепие да пристигна на улицата Протестиращ: Никой от Борисов и Гешев няма достолепие да пристигна на улицата
Спокойна е ситуацията и в трите палаткови лагера в центъра на София, увериха протестиращите. На Орлов мост за пренощувалите на място...
Той счита, че ролята на младите не е наложително да извади ново лице.
„ Това че нямаме неоспорим водач или политическа мощ, която да се опълчи на статуквото, се дължи и на това, че ръководещото статукво постави доста старания такива да няма “, съобщи той и добави, че тези въпроси ще получат своя отговор на едни идни предварителни избори.
Галин Стоев акцентира, че в България е социална загадка, че се крадат бизнеси. Тези случаи са разказани от проверяващата публицистика. Не е негова работа да дава доказателства за тях, а на основния прокурор да ги проверява.

„ Имам работа, която обичам и правя удовлетворително. Политиката не е моята буря. Артистът би трябвало да има гражданска позиция и да приказва като жител. Това беше и моята концепция да написа това писмо “, сподели той.
 Протестите: Ден 51 - Уволнени сте, дами и господа! (ВИДЕО) Протестите: Ден 51 - Уволнени сте, дами и господа! (ВИДЕО)
За 51-ви следващ ден стачкуващи се събраха на антиправителствен митинг в центъра на София. Исканията на протестиращите остават без п...
Галин Стоев се връща постоянно в България през тези 15-20 години, откогато живее и работи в чужбина . „ Да, не е елементарно да се дава ум от чужбина. Но ти можеш да огледаш обстановката към теб и можеш да имаш по-глобален взор върху нещата. Нямам искания да давам ум, установявам проблемите и върша тяхна дисекция “, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР