Нямам никакво намерение и никакви амбиции да се кандидатирам за

...
Нямам никакво намерение и никакви амбиции да се кандидатирам за
Коментари Харесай

Кралев поиска вече всички да спазват правилата и заяви: Мястото ми е в министерството

Нямам никакво желание и никакви упоритости да се кандидатирам за президент на БФС. Това разяснява в Русе министърът на спорта Красен Кралев.

" Казвал съм доста пъти, че към премиера Борисов имам дълготрайни задължения. Предстои ми още дълъг път да извървя с него, тъй че моето място е в спортното министерство. Имам доста работа, която би трябвало да свърша ", сподели Кралев.

По думите му има задоволително кадърни хора във футболните среди, задоволително кадърни мениджъри, които могат да се оправят със дилемите в БФС.

" Ако всичко е обикновено, в случай че протече по разпоредбите - с естествен избор на президент на БФС и на Изпълком на новия конгрес, страната, както сподели и министър председателят Борисов, ще продължи да оказва помощ на футбола, тъй като той е извънредно значим спорт с голямо обществено значение ", сподели Кралев.

Той съобщи още, че страната не е безразлична към този тип спорт, като ролята й е да подкрепя изключително детско-юношеските школи.

Кралев сподели още, че не желае да разяснява рецесията в българския футбол сега, защото тече следствие.

В Русе той ще открие ремонтираното общежитие на спортното учебно заведение, в което страната е вложила близо 3 млн. лв.. Ще види и изискванията, при които упражняват русенските боксьори.

" Това са школите, с които най-вече се гордеем. Имам ангажимент да помогнем за нова зала за боксовия клуб, като планът е за към 250 000 лв. ", сподели министърът.

Той ще посети и залата за повдигане на тежести, където също ще се работи в тенденция да се обезпечат средства.

" След като инвестирахме средства за битката, за волейбола и за футбола в Русе, продължаваме с бокса и повдигането на тежести. Това са водещите спортове в града. Те са от голямо значение и за развиването на спорта в България, тъй като Русе е дал изключителни спортисти ", сподели Кралев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР