Няма значение дали сте запалени автомобилни фенове или просто следите

...
Няма значение дали сте запалени автомобилни фенове или просто следите
Коментари Харесай

Брутален Fiat Multipla с V8 и 1000 конски сили ще дебютира по време на автослаона в Париж

Няма значение дали сте запалени автомобилни почитатели или просто следите автомобилната сфера, първата параленост, която вършиме когато чуете Fiat Multipla сигурно не е със спортен автомобил, V8 и 1000 конски сили. Въпреки това, планът, който ще ви покажем през днешния ден включва тъкмо тези неща в допълнение с други доработки и напълно изменена визия.



Ванът, който се слави със своят дизайн е получил цялостно разкрасяване, нов мотор и над три години труд, който да го трансформира в бруталната машина, която виждате на фотосите и видеото. Всичко стартира през 2019 година когато се ражда концепцията за плана и макар, че реализацията му лишава към 3 години, колата към този момент е приключена и ще дебютира по време на автомобилното ревю в Париж, което стартира по-късно тази година.



Проектът е основан на първото потомство Multipla, което от петврат ван се е трансформирало в двуврат подобен. Калниците са получили големи раздувки, които са част от новия „ аеро “ пакет включваш добавки по предния похлупак в жанр DTM, напълно нови брони, прагове и заден дифузьор, както и голям спойлер на петата (вече трета) врата.



Под капака на италианското возило се крие американска мощ от Corvette C6 Z06 и по-точно бензинов V8 с голям брой модификации и мощ от 1000 конски сили. В съпоставяне със заводския 1.6-литров 102-коньов мотор, разликата е забележителна. Окачването е напълно модифицирано, дружно със спирачките и шасито, с цел да устоят на нарасналата с 10 пъти мощ.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР