Няма замърсяване на въздуха от пожара, който избухна днес в

...
Няма замърсяване на въздуха от пожара, който избухна днес в
Коментари Харесай

РИОСВ: Няма замърсяване на въздуха от пожара в пристанището под Аспаруховия мост

Няма замърсяване на въздуха от пожара, който избухна през днешния ден в промишлената зона под Аспаруховия мост, демонстрират резултатите от инспекцията на Регионална инспекция за опазване на околната среда, написа “Нова Варна ”.

При осъществената инспекция от специалисти на инспекцията и Регионалната лаборатория към Изпълнителната организация само че околна среда е открито, че няма замърсяване на атмосферния въздух.

``
реклама

Горящите материали и аргументите, довели до пожара, следва да бъдат открити след потушаването му. При осъществените пробовземания за качеството на атмосферния въздух на границата на обекта и до най-близко разположените жилищни здания няма задействани алармени стойности на апаратурата за експресно установяване на замърсители,,G ASM Едноличен търговец “.

Едновременно се следят данните за положението на атмосферния въздух, постъпили в действително време от непрекъснатите пунктове за мониторинг на автоматизираните измервателни станции “Чайка ” и „ СОУ Ангел Кънчев “ в града. В двата пункта не са консгатирани превишения на пределно допустимите концентрации само че всички следени замърсители на атмосферния въздух.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР