Няма заговор. Има поискани пари, има сигнал, има договорени пари,

...
Няма заговор. Има поискани пари, има сигнал, има договорени пари,
Коментари Харесай

Изнудваният бизнесмен Александър Ваклин закова кметицата на „Младост”

„ Няма скрит план ”. Има поискани пари, има сигнал, има контрактувани пари, има дадени пари. Това съобщи изнудваният от кмета на столичния регион „ Младост ” Десислава Иванчева - Александър Ваклин.

Иванчева избесня и разгласи, че Румен Р. я е набедил! Той пък направи сензационни разкрития за нея (ВИДЕО)

Той бе безапелационен, че Иванчева сама си е поискала парите, сама е определила мястото и времето, по които да й бъдат дадени.
„ Има задоволително доказателства против нея, убеждавам ви. Те са неоспорими. Убеден съм, че тя е крайният адресат на тези 250 000 евро”, акцентира той пред Нова телевизия.

Ябълката на раздора или златната кокошка на Иванчева - първокласен жилищен комплекс до Бизнес парка

„ Направих четири опита да си запиша час за среща с кметицата на регион „ Младост”. На нито една от тях тя не пристигна. Срещите се състояха, само че на тях присъстваше длъжностно лице.

Александър Ваклин ли е предприемачът, изнудван от Иванчева

„ Седмица след седмица нашите чиновници се връщаха с разнообразни оправдания за какво нашата кореспонденция не се пуска. Бяха я изгубили, след това се откри, след това отново я изгубили.

Пуснахме тъжба към основния проектант на София. Те препратиха жалбата към Общински съвет, който образува чуване на Иванчева. Общинските съветници са се пробвали да вразумят госпожата, само че известие по този начин и не пристигна. После пуснахме тъжба до съда.

Когато осъществихме контакт с кметицата, разбрах, че става дума за доста пари”, сподели още предприемачът.

„ Бившият кмет на " Младост " Петко Дюлгеров е един от хората, с които се свързах, тъй като знаех, че могат да беседват с кметицата. Свързах се с него изцяло инцидентно. Неговата роля бе чисто контактна роля”, изясни Ваклин.

„ Веднага откакто ми желаеха парите, подадох сигнал. Вярвам, че органите си правят работата, видях по какъв начин работят и не виждам проблем всеки един жител, когато види сериозен проблем, да се обръща към органите”, сподели още той.

Що се отнася до обвиняванията, че акцията против Десислава Иванчева е била прекомерно показна, Александър Ваклин съобщи, че тази показност е по виновност на госпожа Иванчева. " Мястото, което си избра, не беше уместно ", означи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР