Няма вечни и незаменими хора, заяви в студиото на “Тази

...
Няма вечни и незаменими хора, заяви в студиото на “Тази
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Боби Михайлов е направил много за българския футбол

" Няма безконечни и незаменими хора, съобщи в студиото на “Тази сутрин” някогашният национал Благой Георгиев по отношение на оставката на президента на БФС Борислав Михайлов.
 Благой Георгиев гостува в @@@
“Когато нещо не върви е обикновено да се желаят оставки. Боби е направил доста за българския футбол и като състезател, и като началник и това не би трябвало да се забравя”, сподели той.

“Толкова време нямахме база, даже единствено това да е направил, то е достатъчно”, разяснява Георгиев.

”Жал ми беше, само че няма смисъл да бъдат плюти сега играчите, тъй като на тях им е най-тежко”, сподели някогашният национал по адрес на тежката загуба с 0:6 от англичаните.

“Да си оставиш душата и сърцето на терена - това не видях обаче.”

Според него, виновността за резултатите е обща, въпреки че на националния тим се основават най-хубавите условия. Той счита, че представянето на “лъвовете” зависи и от клубовете. В детските школи трябвало да има положителни и научени треньори.

Относно расисткия скандал и изписаното по британските медии в последните два дни, той бе безапелационен: “Не може да се обобщава и всички българи да се отъждествяват с група хора, които може би в действителност са расисти. Може и тази провокация да е умишлена, само че в случай че не е, това е цялостна простащина”, сподели Георгиев. ЕВРО 2020 8 кръг, понеделник 14 октомври  България 0:6краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР