Няма възможност преходният срок до пълното оттегляне на Великобритания от

...
Няма възможност преходният срок до пълното оттегляне на Великобритания от
Коментари Харесай

ЕК изключва възможност за удължаване на преходния срок за Брекзит

Няма опция преходният период до цялостното отдръпване на Англия от Европейски Съюз да бъде продължен след 31 декември тази година, съобщи представител на Европейската комисия през днешния ден.

Преговорите за подписване на комерсиално съглашение не престават, само че някои обилни и съществени разлики сред двете страни към този момент се резервират, добави той на конференция.

 

По неговите думи договарящите не престават срещите онлайн, до момента в който изтече карантината, наложена на ръководителя на европейския преговорен екип Мишел Барние.  Барние следва разпоредбите, наложени в Белгия и седемдневната му карантина може да изтече в четвъртък. Това ще зависи от проучването, което Барние следва да си направи след три дни, разясни представителят на Европейска комисия.

Миналата седмица ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен удостовери, че има прогрес в договарянията. Тя означи, че към този момент се резервират разногласията за пазарната равнопоставеност на сдруженията и изключително за държавната помощ
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР