Няма спор, че най-щастливи на Никулден са имениците, но едва

...
Няма спор, че най-щастливи на Никулден са имениците, но едва
Коментари Харесай

Джакпотът в играта 6 от 49 на Никулден надхвърля 5 милиона лева

Няма спор, че най-щастливи на Никулден са имениците, само че надали ще има хора, които да седнат на трапезата без обичайното рибно ядене. Класиката е пълнен шаран, а първите люспи се отделят на особено място в къщата. Поверието е, че по този метод ще извършите идната година извънредно великодушна. Разбира се, единствено със съхранението на люспи, благосъстоянието мъчно ще откри пътя към домовете ви, само че с минимални старания шансът може да почука на вратата ви.

Лесен метод да извършите празника паметен и да подскажете на ориста, че имате предпочитание да добавите няколко милиона към банковите си сметки, е с игрите на Спорт Тото.

В обичаната " 6 от 49 " за тиража, който се пада навръх празника на риболовците и банкерите, прогнозният джакпот е 5 500 000 лв.. И с цел да бъде удоволствието още по-голямо, един участник в играта ще завоюва нов автомобил.

Празничният месец декември започва с приятна изненада за седмина от участниците, дръзнали да опитат шанса в 97-я тираж. Те ще могат да завоюват сума от по 4000 лева и по този начин да си подсигуряват успокоение при избора на коледни и новогодишни дарове.

Не подценявайте и облагите в играта " 6 от 42 "

Минималният
залог от 85 стотинки ви дава правото да заложите на една композиция от шест цифри, а джакпотът, който можете да спечелите е до 610 000 лв..

Докато празнувате с другари и родственици, дръжте под око и квитанциите за играта " 5 от 35 ". В нея съвсем постоянно някой късметлия познава петте цифри, както се случи в четвъртък. Двама имаха този шанс и това им донесе облаги от по 11 527 лева. Тази неделя, точно на Никулден, ще има и 10 спомагателни придобивки по 500 лв..

Играта Тото Джокер, която се играе единствено в композиция с друга числова игра, направи щастливи трима участници с по 12 000 лева

Всички суми са добре пристигнали, само че светкавичните облаги са измежду най-желаните

С моментните лотарийни игри можете да печелите когато и да е без да чакате заветния тираж. Обърнете особено внимание на " Баница с шансове " и " Зимна приказка ". В тези талони са заредени шест цифрени облаги, а в случай че инцидентно не спечелите, няма място за терзание! Регистрирайте техните кодове на lottery.toto.bg, тъй като тази неделя двама късметлии ще завоюват ваучер за спортни артикули и ваучер за отмора. Кодовете на талоните за множеството моментни лотарийни игри също можете да регистрирате на lottery.toto.bg. В неделя двама късметлии ще завоюват надлежно 400 лв. и 600 лв.. Подробностите можете да научите в тото пунктовете и на www.toto.bg

Ако обичаният ви футболен тим ви изневерява, вие не изневерявайте на любовта си към футбола

Тази благосклонност може да ви донесе купища облаги, като прогнозирате изхода от футболните дуели в игрите на " Тото 1 ". Крайният период за футболните
залози е до 12 часа на 5 декември.

И не забравяйте - Спорт Тото постоянно дава повече!

Залози за 98-тия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 6 декември онлайн на или в тото пунктовете.
 Най-интересните „ СПОРТ-ни тото “ събития, които са се случили през месец декември
Най-интересните „ СПОРТ-ни тото “ събития, които са се случили през месец декември

Спортът прави освен прави живота ни трогателен, само че и носи късмет

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР