Няма случай на двойни убийство с двойно разчленяване в практиката

...
Няма случай на двойни убийство с двойно разчленяване в практиката
Коментари Харесай

Случаят Негован е прецедент за българската криминалистика

Няма случай на двойни ликвидиране с двойно разчленяване в практиката на криминалистите у нас. Това стана ясно от думите на криминалиста Ботьо Ботев пред Нова тв за убийството край Негован .

Много спекулации ще има в този момент , уточни той. Много неща би трябвало да се създадат в този момент, съгласно криминалиста. Разследващите би трябвало да свършат доста работа и да работят в синхрон. Трудността в проблема е да се разбере кой е разчлененият .

По думите му тези дейности демонстрират доста за причинителя . Освен това той рискува при разчленяването да остави доста следи . Обикновено сред причинителят и жертвата има взаимна връзка, по обяснението на Ботев.

Главното е определяне самоличността на жертвите . Рано или късно се стига до определяне на причинителя, безапелационен бе той. За задачата се употребяват разнообразни начини.

Многократно се случва да се изнася трупът от мястото на престъплението . Обикновено това се прави, когато убийството не е планувано и е осъществено на терена на килъра . Убеден съм, че този случай ще излезе , посочи Ботев.
 Убитите в Негован евентуално са татко и щерка Обновена
Убитите в Негован евентуално са татко и щерка

Открит е патрон за спортeн револвер или малокалибрена пушка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР