Няма случаи на злоупотреба с лични данни и прехвърляне на

...
Няма случаи на злоупотреба с лични данни и прехвърляне на
Коментари Харесай

Няма злоупотреба с лични данни след пробива в системата на НАП

Няма случаи на корист с персонални данни и прекачване на благосъстоятелност, след пробива в електронната система на Национална агенция за приходите. Това оповестиха пред краткотрайната парламентарна комисия по тематиката от Нотариалната камара и Висшия адвокатски съвет.

Повече от три месеца след случая няма учредения за терзание, увери Луиза Стоева, заместник-председател на камарата.

„ В Нотариалната камара съществува една система, в която при засвидетелствуване на подписите върху пълномощни за предписание с неподвижен парцел, непосредствено се качва там документа, което попречва опцията да бъдат употребени подправени пълномощни, като бъдат употребени непознати персонални данни, с цел да може да бъде трансфериран даден неподвижен парцел “, безапелационна е тя. Людмил Рангелов, заместник-председател на Висшия адвокатски съвет, също удостовери неналичието на сигнали за злоупотреби с персонални данни.

„ Само медийно са известни два случая на формиране на каузи против Националната организация по приходите за отговорността на страната по закона. По-скоро са някакъв медиен ажиотаж, в сравнение с да са действително обосновани с породени на тези жители вреди “, счита Рангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР