Няма съмнение - Вайс от втория сезон на Игри на

...
Няма съмнение - Вайс от втория сезон на Игри на
Коментари Харесай

Вместо торта за ЧРД - плесник от съдбата! Вайс от "Игри на волята" за уроците на живота

Няма подозрение - Вайс от втория сезон на " Игри на волята " е една от легендите на риалитито. Той впечатли и с игра, и с отношение. Е, Вайс означи своя трети празник, въпреки и с горчив урок.

" Като за 30ти рожден ден, получих скъп урок от живота, който всички “знаем ” и въпреки всичко когато го изпиташ самичък, осъзнаваш значимостта му ", написа той под фотографията нагоре и продължи, с цел да доближи урока до оптимално доста хора. 

Оказва се, че Вайс е станал жертва на евтини хора, за които отхвърля да изпада в подбробности. " Има и хора, които ни поддържат, обичат и ценят. Към кои ще насочим силата си е наш избор. Отделете малко време и се чуйте с някой непосредствен, не знаете по кое време ще ви е за последно ", прикани риалити звездата. 

Виж още: Зрелищно завръщане: Милена от " Игри на волята " - още веднъж дейна след огромната трагедия 

Вайс още установи, че в живота тези неща са естествени и ценим хубавите моменти поради неприятните. " Затова бъдете здрави, щастливи и си носете новите облекла ", приключва ММА състезателят. 

Вайс не споделя в конкретика какво тъкмо му се е случило, само че очевидно го е раздрусало хубавичко, щом точно на персоналния си празник се отдаде на такива мъдрости. 

Виж още: С едни гърди напред: Мани сподели новия бюст, чужд мъж я гушка в Истанбул 

Иначе Вайс сега се е отдал на треньорска работа. Освен това има и заведение за бързо хранене в центъра на София. Заради известността си от " Игри на волята " е и обичан модел на много родни и международни марки.

Изображение: https://www.instagram.com/vaischo/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР