Няма съмнение, че спортът дава здраве, тонизира ни и ни

...
Няма съмнение, че спортът дава здраве, тонизира ни и ни
Коментари Харесай

Прекаленият фитнес пречи на сърцето

Няма подозрение, че спортът дава здраве, тонизира ни и ни прави по-щастливи. Но както с всяко едно друго нещо, и с него би трябвало да се внимава. Ако прекалявате с физическото натоварване при бягане или дълготрайно колоездене, рискувате да си аргументите проблеми със сърцето, предизвестяват учените.
Прекомерното натоварване по време на спорт е във щета за здравето. Упражненията, които не престават повече от час всекидневно, усилват риска от сърдечни проблеми, предизвестяват лекари от Канзас Сити, съобщи БГНЕС.
"Физическите извършения сигурно са потребни за здравето и тонуса, само че прекаляването с тях крие опасности и има противоположен резултат ", предизвести доктор Джеймс О`Кийф.
Ежедневната физическа интензивност може да бъде доста ефикасна за лекуване на доста заболявания, в това число коронарна болест на сърцето, хипертония, сърдечна непълнота и затлъстяване. Въпреки това има избрана граница, която, в случай че се прекрачва, води до неподходящи резултати и риск от мускулно-скелетни пострадвания и сърдечни болести.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР