Няма промени в закона. Има само промяна, че вече я

...
Няма промени в закона. Има само промяна, че вече я
Коментари Харесай

Цветанов попиля "Наглите" със сентенция на Вапцаров, стадото и мършата и обяви скандално кой уволни "екзекуторите" на бандата!

Няма промени в закона. Има единствено смяна, че към този момент я няма тази тричленна комисия, която да осведоми съда за желанието на пандизчиите да желаят да излязат от пандиза предварително. Вече има състав от пандиза, които оповестява това, и тогава съдията взима решение дали да бъдат освободени. Тук обаче към този момент идва моралната отговорност на хората, които взимат тези решения. Това съобщи някогашният вътрешен министър от ГЕРБ Цветан Цветанов в утринния блок на bTV във връзка горещата тематика за " Наглите " и въпрос, който му бе насочен от сина на отвлечение преди време предприемач Кирчо Киров Иван .

" Само съдията взема решение в последна сметка дали лицето да бъде освободено. Хората от тази група " Наглите " не са от лицата, които има по какъв начин да се поправят зад решетките. Освен отвличания те са извършавали и убийства. В тези случаи нямам доверие в сентенцията на Вапцаров " Попаднал на хора в пандиза и станал човек ", отсече Цветанов.

" Българска социалистическа партия уволни експертите, които заловиха " Наглите ". Нека бъдем реалисти и справедливи ", съобщи някогашният вътрешен министър, който призна, че преди време е обмислял разновидността да си подаде оставката от управителната позиция в силовото ведомство, в случай че се случи още едно похищение или ликвидиране от страна на " Наглите ".

" Трябва да имаме вяра в българското правораздаване, тъй като там има почтени хора и експерти, само че да не забравяме, че във всяко едно стадо има мърша ", сподели още Цветанов.

" Надявам се да не може да се роди нова група " Наглите ". Към тях нямаме особено отношение. Всички сме възмутени от протичащото се, само че би трябвало да съблюдаваме разпоредбите и въпреки всичко да се надяваме, че няма да бъдат освободени ", съобщи пък вътрешния министър Валентин Радев .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР