Няма привнесена инфлация, има привнесено правителство. Това каза днес в

...
Няма привнесена инфлация, има привнесено правителство. Това каза днес в
Коментари Харесай

Борисов от Нова Загора: Една дупка на АМ Тракия няма изкърпена, една мантинела няма сменена

Няма привнесена инфлация, има привнесено държавно управление. Това сподели през днешния ден в Нова Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе в града, с цел да поздрави новоизбраният кмет от ГЕРБ на общината Галя Захариева. По думите му българското население е обедняло с 35 милиарда от инфлацията.

Няма нито една причина, поради която да се вдигне инфлацията, уточни той и попита риторично " по какъв начин може да бъде привнесена инфлация извън при изискване, че България е производител на ток, транзитьор на газ, втора по произвеждане на слънчоглед и други първични материали ".

" Една дупка на Автомагистрала " Тракия " няма изкърпена, една мантинела няма заменена. Една велоалея няма построена, една пешеходна пътека няма боядисана. Година и половина цялостен застой, а ТИР след ТИР по автомагистралите. Това ще влезе м учебниците по строителство, по какъв начин без да се поддържа една инфраструктура, тя към момента удържа ", сподели Борисов.

Той добави, че депутатите на ГЕРБ ще внесат на следващия ден предложение за смесено гласоподаване " с хартиени бюлетини и с машини, с цел да се вдигне изборната интензивност. В момента партии с по 5% - 6% поддръжка договарят за кабинет, което е гротескно ", разяснява Борисов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР