Няма перфектни хора, освен… фотошопираните. И този факт се потвърждава

...
Няма перфектни хора, освен… фотошопираните. И този факт се потвърждава
Коментари Харесай

Ето ги най-големите ФОТОШОП издънки сред звездите! Топ ИЗДЪНКИ за лято 2019 + Нови попълнения и СНИМКИ

Няма съвършени хора, освен… фотошопираните. И този факт се удостоверява от родните ВИП персони, които наподобяват безупречно единствено когато фотосите им са минали през солидна обработка. Не са малко случаите, в които, с цел да си създадат съвършените извивки, изкривяват предметите към себе си.

От началото на юли месец се в HotArena се нагледахте на куп издънки. Сега ще ви напомним най-култовите, като към тях прибавим и най-новите.

Една от най-ярките излагации е тази на Тита . Певицата си пусна фото от сауна, на което наподобява ужасно. Но малко по-късно се появи истинският кадър, на който се вижда, че тя отглежда страховит целулит по бедрата и лицето й никак не е фино – неща, които ни е икономисала на обработената фотография. Тита има и втора демонстрация в границите на последните два месеца – изпилява си носа и го прави тъничък, до момента в който онлайн има гърбица и към ноздрите е много по-широк.

Друг ослепителен образец за комплекси е Биляна Дол, която пък стигна до там, че от прекомерно пречистване на фотосите си, си заличи колената.

Гери-Никол пък в старанието си да се втали, изкриви орнаментите на камина, позирайки пред нея.

Неин сътрудник по специалността „ некадърни умения с фотошопа “ се оказа и Благо Джизъса , който, с цел да си издуе огромни мускули, съумя да изкриви колона, палми и чадъри на три разнообразни фрагмента. Очевидно си му е табиет да се прави на нацепена батка единствено с няколко клика. Всъщност Благой и годеницата му Златка Райкова ще бъдат титуляри, в случай че този текст представляваше ранглиста. На няколко пъти станаха за смях, поради това, че русокоската се срами от килограмите си и вталява с Фотошоп кълки и лице, до момента в който е бременна, а той – че си прави изкуствени мускули и си издължава фигурата, тъй като и той се е ошишкал.

Гаджето на Иван Динев – прословутата Пенелопе от „ София денонощно “, която сега се изявява като „ инфлуенсър “, пък си направи чисто ново дупе – повдигнато и без забележки. На различен кадър, който не е обработен обаче, се видя, че задника й напълно не е щръкнал нагоре.

Фолкпевицата Мария към момента е комплексирана от ниския си растеж и продължава да издължава фигурата си. Целта й е с изключение на да стане по-висока, да бъде и по-слаба.

Голям куриоз бе и това, че Златка Димитрова всеки ден блъска крепко във фитнеса, с цел да реализира мечтаната фигура и все не е удовлетворена от постигнатото. На един от фрагментите си по бански тя театралничи пред прозорци с железни решетки и ограда. Резултатът е, че е изкривила всички стоманени пръти по фотографията, в старанието си да извае съвършени извивки по тялото си… с компютърната стратегия.  

Имаме и нови попълнения, които са от през днешния ден. Фики Стораро също вае мускули като Благо Джизъса с фотопоп, вследствие на което си изкриви палеца.

От инстаграм страничката Therealsfw2 пък са създали също цяла компилация с най-големите фотошоп издънки, само че с по-безизвестни представителки на така наречен общественост от„ инфлуенсъри “. Тях, както по-горните образци, може да разгледате в галерията по-долу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР