Няма нищо по-нормално партии от едно европейско семейство – Европейската

...
Няма нищо по-нормално партии от едно европейско семейство – Европейската
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ние и ДБ можем да сме гръбнакът на правителството

" Няма нищо по-нормално партии от едно европейско семейство – Европейската национална партия, ние и " Демократична България " можем да сме гръбнакът или дружно да съставим държавно управление. След като ние сме в това европейско семейство – по какъв начин може да не намерим тематики, по които да си приказваме, тъй че да имаме постоянно държавно управление ".

Това съобщи пред bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Ние, на срещата с " Демократична България " декларирахме, че сме подготвени на диалог по всевъзможни тематики. Ние подкрепихме антикорупционните закони. Има полезности и благоприятни условия този разговор да продължи ", добави Атанасова.

Депутатът от ГЕРБ разяснява и измененията в Изборния кодекс:

" Не сме трансформирали машините в принтери. В момента се отпечатват толкоз бюлетини, колкото са гласоподавателите. С бюлетини се гласоподава във всички секции с под 300 гласоподаватели – бюлетините там не са си тръгвали. Машините остават. Флаш паметта, на която ще се записват данните, ще съществува ".

" Представете си, че 99% от българите желаят да гласоподават с машина и ще го създадат, а 1%, който ще гласоподава с хартия – за какво би трябвало да им лишаваме опцията да вземат участие в изборния развой ", добави Десислава Атанасова.

" Ние, когато осигурихме средства за закупуване на тези машини, сме го създали с една цел – доверието в изборите да е високо. Сега се оказва, че обстоятелствата, машините, кодовете и флашките стават разменна монета сред партиите ", сподели още депутатът от ГЕРБ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР