Няма нищо по-хубаво от това в разгара на лятото да

...
Няма нищо по-хубаво от това в разгара на лятото да
Коментари Харесай

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour: Най-вълнуващото лятно събитие за тийнейджърите в Бургас

Няма нищо по-хубаво от това в разгара на лятото да си подариш ужасно въодушевление в приятна компания и свежа българска музика, показана от обичаните ти реализатори, и то онлайн. Грандиозното турне на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще даде тази опция на младежите от " Градът на птиците и езерата “ на 7 юли, от 20:00 часа. След 2-годишна пауза, турнето се завръща с 300 при неуморните бургаски почитатели с ново заричане за незабравими  моменти.

На сцената на Морската гара в Бургас, особено за музикалните почитатели, своите най-големи шлагери ще изпълнят едни от най-завладяващите гласове в българската музика - Криско, DARA, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, DENI, DJ MASCOTA & mcP и гост-звездите от Северна Македония - 2Bona. Увлекателните шлагери ще бъдат съпроводени и от ритмичните танци на неуморните балет NOVA.

Много изненади ще чакат нетърпеливите младежи от черноморския град още преди началото на концерта. За да бъдат страстите още по-силни, а прекарването още по-незабравимо, всички подранили почитатели ще имат опцията да се срещат онлайн с някои от своите обичаните реализатори. Тийнейджърите ще могат да играят занимателни игри, в компанията на DENI, Torino & Pashata, Dara Ekimova и Емил Конрад през целия следобяд преди грандиозното събитие. The Voice Radio & TV ще даде опция на подранилите фенове да поздравят приятелите си онлайн от Морската гара цялостен следобяд. А по време на концерта, почитателите ще могат да чуят извънредно новите свежи летни части на обичаните си реализатори.

Младите фенове на новите и завладяващи усети, които пък имат предпочитание да се впуснат в ритъма на музика
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР