Няма нищо по-хубаво от някой приятен аромат. Разбира се другата

...
Няма нищо по-хубаво от някой приятен аромат. Разбира се другата
Коментари Харесай

Как да повишите сексуалното желание за секунди

Няма нищо по-хубаво от някой прелестен мирис. Разбира се другата прекаленост са отвратителните миризми. Но в този момент от jenata.blitz.bg няма да се съсредоточим върху неприятните неща. Ще поговорим за това какви невероятни чудесии могат да създадат верните аромати.

Според кардиолога доктор Герман Ганделман характерни миризми могат да издигнат либидото на мъжете и дамите за секунди.

„ Ако даден мъж помирише тези аромати, то желанието му за секс се подвига на секундата. Същото може да се каже и за дамите.

Представителките на нежния пол ще полудеят от възбуденост, в случай че мъжът до тях мирише по избран начин”, споделя кардиологът.

Заради това той предлага, в случай че желаете да се радвате на страховит секс преди този момент да си подсигурите верните миризми към вас.

И по този начин – съгласно специалиста мъжете са привлечени от т. нар „ сладките миризми”, които свързват с дома. Това са аромати на момина сълза, роза, лавандула, цитрусови плодове, ванилия и тиквен къс.

Д-р Ганделман посочи, че изказванието му се основава на научни проучвания, резултатите от които са посочили, че да вземем за пример тиквеният къс усъвършенства притока на кръв при мъжете.

„ Направете на мъжа си тиквен къс или най-малко си осигурете подобен мирис вкъщи и ще имате страхотна секс нощ “, поучава той.

Неврологът Дмитрий Шубин от своя страна пък сподели, че дамите харесват, когато мъжете миришат на пътешестване, битка и завладяване.

„ Това може да се реализира с така наречен мощни „ дървесни миризми”. Както и ароматът на тютюн и естествена кожа, миризмата на море, сол и подправки “, изясни той. / jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР